BALANTA  (23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE)


Balantele vor găsi ocazia de a rezolva problemele vechi ale relațiilor create din 2018 . Munca si aspectele legate de invatatura, cursuri, studii,  pot deveni dificile din pricina problemelor  de autoritate pe care le aveti.

Veți putea găsi pace dacă sunteți răbdători. Nu trebuie sa aveti pretentia ca toata lumea sa asculte numai de voi, fiecare are dreptul la propria sa opinie.

6 zodii sincere versus 6 zodii care îți spun mereu doar ce vrei să auzi

6 zodii sincere versus 6 zodii care îți spun mereu doar ce vrei să auzi

Fiecare persoană are motive ascunse pentru a spune minciuni. Deși ai crede că oamenii îi mint doar pe cei din jur, se pare că tindem să ne mințim mai mult pe noi înșine decât pe alții.

articol de știri Citeste mai mult

SCORPION (23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE)


La inceputul lui 2019, este posibil  sa va simtiti debusolati si ingrijorati de cateva aspecte legate de situatia voastra profesionalaDacă veti incerca sa va pastrati orizonturile deschise si sa ramaneti receptivi, puteți depăși aceste dificultăți și  veti putea merge mai departe cu optimism.

SAGETATOR (22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE)


Dragi Sagetatori, veti avea mai multa usurinta in 2019, va veti relaxa si veti fi in sfarsit voi insiva. Veți putea să vă promovați ideile și să atrageti  succesul.

Puteți să vă atingeți obiectivele în acest an, dar este posibil să trebuiască să vă ajustați așteptările.