Ce nu tolerează zodiile!!!

Toleranța depinde de foarte mulți factori și diferă de la persoană la persoană. Cu toții avem limitele noastre, iar atunci când sunt întrecute, lucrurile s-ar putea să iasă puțin de sub control. Află din următorul articol ce nu tolerează zodiile!

Horoscop tibetan. Află cât de înțeleaptă este zodia ta

Horoscop tibetan. Află cât de înțeleaptă este zodia ta

Tibetanii consideră că există 12 înțelepciuni care se potrivesc fiecărei zodii, în parte. Fiecare dată a nașterii are o sarcină Karmică. Fie că vrem, fie că nu, trebuie să ducem această sarcină la final.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec (21 martie – 20 aprilie)


Nativii din zodia Berbec nu suportă ca cineva să încerce să îi controleze. Ei sunt propriii lor stăpâni și nu ar permite nimănui să le dicteze acțiunile sau să le interzică ceva. Independența este cuvântul ce caracterizează cel mai bine un Berbec.

Taur (21 aprilie – 20 mai)


Taurii își plănuiesc temeinic ceea ce au de făcut și le place ca totul să fie bine pus la punct. Nativii din această zodie nu tolerează oamenii care încearcă să forțeze lucrurile și să le perturbe drumul lor spre succes. Pentru ei, răbdarea este cheia reușitei.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)


Gemenii nu pot tolera persoanele care nu au nimic de oferit. Nativii din această zodie sunt însetați de cunoaștere și preferă să aibă în jurul lor persoane care să îi ajute să se dezvolte, nu să stagneze.