Ce nu tolerează zodiile!!!

Toleranța depinde de foarte mulți factori și diferă de la persoană la persoană. Cu toții avem limitele noastre, iar atunci când sunt întrecute, lucrurile s-ar putea să iasă puțin de sub control. Află din următorul articol ce nu tolerează zodiile!

Horoscop weekend 7-9 decembrie 2018.

Horoscop weekend 7-9 decembrie 2018.

oroscop weekend. Iata horoscopul de weekend 7-9 decembrie 2018 in care Mercur deja a iesit din retrograd pentru ultima oara pe 2018 iar Luna Noua din Sagetator din 6 decembrie isi manifesta din plin energia specifica, cel putin 2 saptamani de acum incolo.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec (21 martie – 20 aprilie)


Nativii din zodia Berbec nu suportă ca cineva să încerce să îi controleze. Ei sunt propriii lor stăpâni și nu ar permite nimănui să le dicteze acțiunile sau să le interzică ceva. Independența este cuvântul ce caracterizează cel mai bine un Berbec.

Taur (21 aprilie – 20 mai)


Taurii își plănuiesc temeinic ceea ce au de făcut și le place ca totul să fie bine pus la punct. Nativii din această zodie nu tolerează oamenii care încearcă să forțeze lucrurile și să le perturbe drumul lor spre succes. Pentru ei, răbdarea este cheia reușitei.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)


Gemenii nu pot tolera persoanele care nu au nimic de oferit. Nativii din această zodie sunt însetați de cunoaștere și preferă să aibă în jurul lor persoane care să îi ajute să se dezvolte, nu să stagneze.