Rac

avand in vedere faptul ca esti o nativa a unei zodii de apa, nu este de mirare ca esti atat de sensibila. Cu toate aceasta, nu trebuie sa folosesti aceasta trasatura de caracter drept o scuza pentru faptul ca uneori poti exagera in privinta grijilor pe care ti le faci pentru cei dragi. Asadar, obsesia ta este reprezentata de teama permanenta ca se va intampla ceva rau.

Leu

ti s-a spus mereu ca iti place sa fii in lumina reflectoarelor si sa iesi in evidenta din toate punctele de vedere? Inseamna ca esti un nativ tipic al acestei zodii de foc! Obsesia ta este reprezentata de faptul ca vrei sa fii cunoscuta si, uneori, de o teama ce te cuprinde la gandul ca nu vei ajunge acolo unde iti doresti cu adevarat.

Zodiile celor 12 Apostoli ai lui Iisus

Zodiile celor 12 Apostoli ai lui Iisus

Cifra 12 este un număr puternic nu doar în astrologie, ci și în religie. După cum se știe, tot atâția apostoli a avut și Iisus Hristos. Astroloaga Tiara Starr a aflat care sunt zodiile ucenicilor Mântuitorului, descriindu-le astfel personalitatea, în func

articol de știri Citeste mai mult

Fecioara

dupa cum se stie, aceasta zodie este una de pamant, motiv pentru care perfectionismul si ordinea sunt doua trasaturi de caracter dupa care nativii pot fi recunoscuti cu usurinta. In cazul Fecioarelor, insa, toate acestea merg pana la obsesie. Drept urmare, nu este de mirare ca cei din jur vor ajunge sa fie exasperati si se vor plange de faptul ca este inuman sa li se impuna asemenea reguli.