Balanta

acest semn de aer este mereu in cautarea dreptatii, asa ca nu ezita sa isi exprime orice nemultumire are in acest sens. Uneori, insa, aceasta preocupare laudabila poate fi exagerata, motiv pentru care poti ajunge sa reactionezi intr-un mod nu prea placut atunci cand cineva drag este neindreptatit sau cand tu esti pusa intr-o situatie asemanatoare.   

Scorpion

aceasta este singura zodie de apa care nu are probleme cand vine vorba despre emotivitate. Ba chiar din contra, acesti nativi nu se feresc sa isi exprime sentimentele, indiferent de natura lor. Fiind posesivi si inclinati catre a manipula sentimentele celor din jur, nativii acestui semn pot deveni obsedati de aceste aspecte. Astfel, nu este exclus sa se iste o cearta din nimic pentru faptul ca Scorpionul face o criza de gelozie.

Top 5 cele mai narcisiste zodii din horoscop

Top 5 cele mai narcisiste zodii din horoscop

e regula, cand spunem "narcisist", ne gandim la o persoana care se iubeste putin prea mult, devenind insuportabila pentru cei din jur. 

articol de știri Citeste mai mult

Sagetator

cineva a fost lipsit de respect cu un nativ al acestei zodii de foc? Inseamna ca nu stia cu cine are de-a face! Persoanele nascute sub acest semn tin cont de parerea altora, asa ca au pretentia ca si ele sa beneficieze de acelasi tratament. Desi Sagetatorii sunt pasionati de aventuri in jurul lumii si isi doresc sa fie mereu pe primul loc, aceasta nu inseamna ca nu le place sa fie membri ai unor grupuri elitiste, unde pot primi respectul cuvenit.