Capricorn

credeai ca pana acum ai intalnit totul in materie de perfectionism, daca ai cunoscut o Fecioara si un Taur? Ei bine, te inseli! cand vine vorba despre control, Capricornul este maestru. Pentru ceilalti, insa, aceasta poate fi o problema, avand in vedere faptul ca acest nativ al unei zodii de pamant este obsedat ca totul sa mearga struna. Asadar, un Capricorn care ajunge intr-un post de conducere poate fi spaima angajatilor.

Varsator

un nativ al acestei zodii de aer poate transforma cu usurinta obsesia pe care o are, creativitatea, intr-un job. Chiar si la nivel inconstient, o astfel de persoana va dori mereu sa asorteze obiectele din casa, sa poarte tinute care ies din tipare, dar care sunt perfect echilibrate cromatic sau stilistic si, in plus, isi va folosi talentul pentru a se conecta la energia universala, ale carei resurse le foloseste. 

Horoscop dragoste: de cate ori o sa fii pus la incercare in amor?

Horoscop dragoste: de cate ori o sa fii pus la incercare in amor?

Horoscop dragoste: de cate ori o sa fii pus la incercare in amor? Unii sunt mai norocosi in dragoste si nu au parte de drame sentimentale sau poate sunt mai precauti si din aceasta cauza nu sufera din dragoste.

articol de știri Citeste mai mult

Pesti

pentru nativii acestei zodii de apa, realitatea nu a fost niciodata universul in care ei si-au dus existenta. In schimb, fiecare nativ si-a creat o lume a sa, in care a putut evada atunci cand viata i s-a parut prea grea sau prea nedreapta. Din pacate, insa, fiecare nativ al semnului Pestilor poate deveni, la un moment dat, obsedat de un viciu. Aceasta este o manifestare clasica in cazul celor nesiguri.

sursa: