Ce parere au cei din jur despre tine in functie de zodia in care te-ai nascut

Se spune despre Raci ca sunt emotivi si despre Scorpioni ca sunt razbunatori. Te-ai intrebat vreodata cum te vad cei din jur in functie de zodia ta si ce prima impresie isi fac despre tine inca din momentul in care iti afla semnul zodiacal? Iti spunem noi.

Cu ce zodii nu ar trebui să te întâlnești niciodată

Cu ce zodii nu ar trebui să te întâlnești niciodată

Înainte să intri într-o relație, s-ar putea ca astrele să îți fi pregătit deja pe cineva. Pentru a fi sigură că nu vei avea parte de experiențe neplăcute la prima întâlnire, e bine să știi cu cine nu te potrivești, în funcție de zodie.

articol de știri Citeste mai mult

Horoscop BERBEC

Esti inteligenta si ai mereu o replica pregatita pentru orice situatie, ceea ce ii cucereste pe cei din jur. Cu toate ca toti se simt atrasi de tine mai ceva ca de un magnet, oamenii detesta faptul ca esti cam certareata si ca ai limba ascutita. 

Horoscop TAUR

Esti admirata pentru ca ai o minte foarte organizata si stii cum sa le fii alaturi celor care au nevoie de ajutorul tau. Ai gusturi bune si oferi mereu sfaturi financiare inspirate. Din pacate insa, oamenii cred ca uneori esti prea stricta, prea inchisa la minte.

Horoscop GEMENI

Esti interesanta si amuzanta, iar datorita acestor doua calitati oamenii vor sa fie mereu in preajma ta. Esti admirata pentru felul in care reusesti sa te faci remarcata si respectata pentru ca esti loiala celor la care tii cu adevarat. Din pacate, oamenii te vad si putin cam mofturoasa: acum razi, acum plangi.