Ce problemele apar in cuplu, in functie de zodie?

Berbec

Nici nu se pune problema sa nu detii controlul in cuplu. Daca iubitul tau primeste un mesaj pe mobil aflandu-se in raza ta vizuala sau auditiva, n-are nicio sansa de a scapa fara sa-ti spuna de la cine e mesajul si – evident! – ce vrea. Esti roaba primului impuls, si de asemenea primul tau impuls e sa negi asta, sa spui ca te-ai comportat mereu rational si ai avut dreptate. Si in public, si in particular, te jenezi parca sa-ti arati afectiunea fata de partener, chiar si cand ea exista din plin.

De ce și de cine sunt dependente zodiile

De ce și de cine sunt dependente zodiile

Există lucruri și persoane din viața de noastră fără de care pur și simplu nu ne putem imagina viața. Află din următorul articol de ce și de cine sunt dependente zodiile!

articol de știri Citeste mai mult

Taur

Cand e sa pornesti o relatie, prima ta grija e ca iubitul sa-ti asigure statornicia, siguranta fara de care dragostea e de neconceput. Dragostea e un lucru serios, cand e sa te distrezi, aia-i alta poveste. Nu te exteriorizezi, nu te manifesti zgomotos in chip contradictoriu, iar asta il poate face pe partener, mai ales cand n-a apucat sa te cunoasca indeaproape, sa creada ca ai acceptat situatia. Se insala! De fapt, urmaresti sa fii autoritara impunandu-te de la sine.

Gemeni

Chiar si cand esti luata ca din oala, cand n-ai habar despre cum devine problema, tu trebuie sa-ti impui ferm un punct de vedere. Care anume, nici ca mai are importanta. Daca ai fi dormit pe cealalta parte, poate ca ai fi avut o idee cu totul opusa. Permanenta ta framantare e daca nu cumva meriti mai mult decat primesti. Mai multa fidelitate, mai mult respect, un cadou mai scump, un iubit mai frumos si mai bogat. De aceea, tentatiile de sex masculin ti se arata la tot pasul.