Ce putere magica ai in functie de zodie

Se stie ca oamenii nu isi folosesc creierul la capacitate maxima, ceea ce explica faptul ca unele persoane par sa aiba abilitati paranormale, iar altele nu. Pana la urma, nu stim prea multe despre potentialul nostru, insa  se pare ca avem anumite talente innascute, care sunt influentate de semnul astrologic care ne guverneaza.

Armele seductiei in functie de zodia lui sau cum flirteaza fiecare barbat din zodiac

Armele seductiei in functie de zodia lui sau cum flirteaza fiecare barbat din zodiac

Sa vedem cum putem detecta aceste arme de seductie ale barbatilor in functie de zodia lor si cat de mult se pricep la arta flirtului.

articol de știri Citeste mai mult

Afla, asadar, ce putere magica ai in functie de zodie si care este potentialul tau in ocult!

Berbec

nativii acestei zodii au un fler aparte si instincte puternice, care ii ghideaza cu succes in viata. Ei poti simti de la distanta pericolul, dar ceva din interior le spune exact cum sa actioneze si cand este cazul sau nu sa riste. Poate ca pentru cei din jur par pur si simplu norocosi, insa este vorba despre aceasta intuitie speciala a Berbecilor. Ambitia ii poate duce departe in domeniul ocultismului, insa nu este indicat ca nativii sa se aventureze prea mult, deoarece pot ajunge sa isi consume complet energia vitala in aceasta directie. 

Taur

ca zodie de pamant, Taurul este genul care ramane cu picioarele pe sol si nu este interesat prea mult de magie. Fara sa stie, insa, are un potential crescut spre a face vraji si chiar daca nu are intentii nefaste, tot poate sa ii deoache pe cei din jur cu usurinta. Un Taur nu trebuie sa se lase dominat de gandurile negative si distructive care ii otravesc mintea, pentru ca ar putea deveni un pericol pentru al insusi, dar si pentru ceilalti. 

Gemeni

nativii acestei zodii nu sunt foarte priceputi in domeniul magiei, pentru ca le este foarte greu sa se concentreze si sa mediteze. Mintea lor este intr-o vesnica agitatie si atentia lor sare dintr-un punct in altul mereu. Daca exista o putere magica pe care aceasta zodie o poate aborda, ea are legatura tot cu capacitatea deosebita a nativului de a comunica: spiritismul. Totusi, sansele sunt mici ca un Gemeni sa ramana interesat mult timp chiar si de aceasta practica. 

Cele mai periculoase zodii, conform statisticilor Fbi. Tu te clasezi în fruntea listei?

Cele mai periculoase zodii, conform statisticilor Fbi. Tu te clasezi în fruntea listei?

Multe s-au spus și s-au scris despre caracteristicile semnelor zodiacale, cum ar fi că „Fecioarele nu iartă, Berbecii sunt determinați”, și etc. Dar de data aceasta, vă aducem în atenție ceea ce spun statisticile reale! FBI-ul au strâns laolaltă datele de

articol de știri Citeste mai mult