Ce sa inveti de la fiecare zodie: urmeaza exemplul nativilor!

Spiritul critic ne indeamna de cele mai multe ori sa vedem doar defectele celor din jur, insa ar trebui sa acordam mai multa atentie lucrurilor frumoase pe care pe putem invata de la ei. Asadar, iata ce caracteristici ar trebui sa preiei de la fiecare semn zodiacal in parte si cum sa devii mai buna pe zi ce trece!

Ce ne deranjează în relațiile amoroase, în funcție de zodie

Ce ne deranjează în relațiile amoroase, în funcție de zodie

Trebuie să învățăm să avem în vedere întotdeauna că poate și partenerul nostru trece prin momente dificile în același timp ca și noi. Viața în doi poate fi minunată în primele luni de relație, dar dacă problemele personale nu sunt discutate și rezolvate c

articol de știri Citeste mai mult

Lectii de viata de la nativii celor 12 zodii

Berbec - determinarea

Nativii sunt pasionali si activi, dovedind ca sunt gata oricand sa treaca la fapte. Poate ca nu le ies treburile intotdeauna asa cum si-ar dori, insa ei sunt hotarati sa mearga mai departe. Reprezentantii stiu sa profite de oportunitati, sa lupte pentru visele lor si sa isi traiasca viata intens. Asa cum nu renunta ei la lupta, nu ar trebui sa o faci nici tu.

Taur - responsabilitatea

Cum Taurul este semn de Pamant, reprezentantii dau dovada de seriozitate si harnicie mai mult ca alte zodii. Ar trebui sa inveti de la ei sa fii mai responsabila si sa faci economii pentru zile negre. Taurii se pricep de minune sa administreze un buget si sa puna in ordine activitatile din locuinta, de la scoala sau de la locul de munca.

Gemeni - pofta de viata

Nimeni nu stie sa se bucure mai mult de viata decat reprezentantii acestei zodii. Indiferent de problemele pe care le au, ei privesc cu detasare situatia si nu uita sa zambeasca. Se pare ca simtul umorului ii ajuta sa treaca mai usor peste toate greutatile vietii. Pana la urma, ce sens are sa te stresezi tot timpul pentru acelasi lucru, cand te poti simti bine alaturi de cei dragi?

Care e obsesia zodiei tale?

Care e obsesia zodiei tale?

Stim cu totii cum sta treaba cu zodiile: unele caracteristici ti se potrivesc, altele nu. Dar esti de acord cu faptul ca fiecare om are obsesiile lui, nu? O fixatie, ceva mai sau mai putin distructiv de care nu poate scapa. Tu stii care e obsesia ta? Pent

articol de știri Citeste mai mult