Ce schimbare majoră trebuie să facă fiecare ZODIE în 2019 pentru a fi fericită

Ce schimbare majoră trebuie să faci în viața ta în 2019, în funcție de ZODIA TA 

Ce banc ți se potrivește în funcție de zodie

Ce banc ți se potrivește în funcție de zodie

Fiecare are o altă preferință atunci când vine vorba de bancuri, iar în continuare vom prezenta câte un banc pentru fiecare zodie.

articol de știri Citeste mai mult

Viața se scurge implacabil pentru fiecare din noi, iar la sfârșitul anului suntem gata să facem bilanțul și să ne pregătim de intrarea în Noul An. Nu este un moment chiar plăcut pentru toată lumea, căci 2018 a fost un an cu încercări grele, cu momente tensionate și dificile, iar conjunctura astrală a pus la încercare nervii tuturor nativilor, indiferent de zodii.

Anul care se încheie a cunoscut eclipse, tranzite retrograde care au culminat cu traversarea zodiei Scorpion de către imensa planetă Jupiter. O zodie a renașterii, a transformărilor, dar și a duritatii și a luptei. Nu a fost un an ușor, iar faptul că l-am traversat cu bine și ne pregătim de intrarea în 2019 este deja o dovadă a luptei și a victoriei noastre. Pluto-guvernatorul Scorpionului trece prin Capricorn încă din 2008, iar Saturn, stăpânul Capricornului, a trecut în domiciliu în acest final de an. Transformări și energii extrem de puternice ne-au dominat și încă ne stăpanesc în acest final de an.

În acest nou an este bine ca fiecare semn zodiacal să facă anumite schimbări, iar prima schimbare începe cu primele zile ale anului. Urmați-va instinctul și lăsați-va duși de schimbare către o versiune mai bună și mai de succes. Iată ce schimbări trebuie să faceți în 2019.

BERBEC


Nu te teme de emoții. Încearcă să dai frâu liber emoțiilor și sentimentelor, lasă la vedere ceea ce simți și trăiește mai descătușat. Ești o fire luptătoare, dar uneori trebuie să poți accepta și înfrângeri. A fi sentimental și tandru nu este o slăbiciune, ci dimpotrivă îți accentuează farmecul personal.

Cum recunoști un infidel, în funcție de zodie

Cum recunoști un infidel, în funcție de zodie

Cea mai bună cale ca tu să recunoști un bărbat infidel este aceea să fii atentă cum se comportă el încă de la începutul relației.

articol de știri Citeste mai mult

TAUR


Trebuie să faci ceva inedit, fie că e vorba de o călătorie undeva unde n-ai fost niciodată, sau să încerci un hobby nou. Lumea te așteaptă plină de surprize, iar tu trebuie să o descoperi. Nu ezita să ieși din zona ta de confort și să trăiești experiențe noi și interesante.

GEMENI


Încearcă să fii mai încrezător în tine. Gemenii sunt amuzanți și sociabili, dar în străfundul sufletului au câteodată îndoieli și temeri. Trebuie să se bazeze pe forța lor interioară mai mult, să capete încredere pentru a demonstra lumii ce sunt capabili să facă, fără nici o ezitare.