Ce si cum gandesc barbatii in functie de zodie. Cele mai intime secrete despre fiecare semn in parte

E greu de intuit la ce se gandesc cei din jurul nostru. Dar daca ne raportam la zodii, e posibil sa invatam sa "ii citim" mai usor. Iata ce si cum gandesc barbatii in functie de semnul astral sub care s-au nascut.

Zodiile și iubirea – cum se comportă fiecare zodie atunci când este îndrăgostită

Zodiile și iubirea – cum se comportă fiecare zodie atunci când este îndrăgostită

Știai că relațiile pot fi afectate de semnul tău zodiacal? Dacă vrei să te cunoști mai bine și ești dornică să înțelegi de ce este atât de greu să găsești bărbatul potrivit, citește în continuare.

articol de știri Citeste mai mult

BERBEC

Barbatul Berbec se gadeste la libertate si independenta, doua lucruri vitale pentru el. E important de stiut ca nu suporta crizele de gelozie, nu ii place ca partenera sa il domine. El trebuie sa fie "seful" in relatie si se comporta cu autoritate chiar si in plan personal.

TAUR

Barbatul Taur se gandeste la promisiunile pe care le face si la cat de serios este in a le duce la bun sfarsit. Ii place sa detina controlul, sa fie stapanul propriilor fapte si sa isi ofere timp inainte de a lua o hotarare. Este destul de posesiv cu partenerele lui, desi nu ii place sa recunoasca acest lucru.  

GEMENI

Barbatul din Gemeni gandeste si atat. Ii place sa "intoarca" o problema pe toate partile si abia apoi sa actioneze. Cand vine vorba despre relatii, are nevoie constanta de schimbare si dinamica, altfel se plictiseste si isi cauta pe altcineva.