Ce spune despre personalitatea ta luna în care te-ai născut
Chiar dacă se găsesc două persoane care sunt născute în aceeaşi lună, vei vedea că au unele lucruri în comun. Cumva, luna naşterii şi zodia îţi poate revela întreaga ta personalitate. Ştii ce spune luna ta de naştere despre tine?

Ianuarie

Persoanele născute în luna ianuarie sunt ambiţioase, încăpăţânate, critice şi le place să înveţe mereu lucruri noi.

Proverbul zodiei tale! Afla vorbele intelepte care ti-ar putea fi predestinate!

Proverbul zodiei tale! Afla vorbele intelepte care ti-ar putea fi predestinate!

In functie de caracteristicile fiecarei zodii, acestora li se poate atribui cate un proverb care sa concentreze trasaturile de caracter si cele temperamentale in doar cateva cuvinte. Stim deja ca fiecare zodie are caracteristicile ei si ca acestea ne a

articol de știri Citeste mai mult

De asemenea, mereu încearcă să afle care sunt punctele slabe şi defectele celor din jur. Persistente şi mereu în căutare de succes, le place să fie mentori pentru alţii, aspect pe care-l consideră un mare plus.

Februarie

Oamenii care se nasc în luna februarie sunt unele dintre cele mai creative, dorind mereu să facă proiecte la care să lucreze cu mult drag. Imaginaţia lor este nelimitată. De asemenea, iubesc conversaţiile inteligente, dar nu le place superficialitatea, şi au fost adesea numiţi un spirit liber.

Dacă nu te pot ajuta într-o anumită privinţă, ei sunt loiali şi oneşti.

Martie

Cine s-a născut în luna martie este o persoană creativă şi cu multă imaginaţie, dar este timidă şi liniştită. Mereu se gândeşte la lucruri noi, dar niciodată nu pierde prea mult timp cu ceva ce nu o interesează.

Cel mai mare duşman al zodiei tale

Cel mai mare duşman al zodiei tale

Oricât de drăguţă ai fi, nu poţi avea numai simpatizanţi. În viaţă, vei întâlni şi persoane rău intenţionate, care nu te vor suporta şi se vor transforma, treptat, în cel mai mare duşman al tău. Din punct de vedere astral, există o legătură între semnul c

articol de știri Citeste mai mult

De asemenea, îi place singurătatea, şi urăşte locurile cu mult zgomot.