Ce spune despre personalitatea ta luna în care te-ai născut
Chiar dacă se găsesc două persoane care sunt născute în aceeaşi lună, vei vedea că au unele lucruri în comun. Cumva, luna naşterii şi zodia îţi poate revela întreaga ta personalitate. Ştii ce spune luna ta de naştere despre tine?

Ianuarie

Persoanele născute în luna ianuarie sunt ambiţioase, încăpăţânate, critice şi le place să înveţe mereu lucruri noi.

Horoscop vital: Viata e prea scurta, dragi zodii... asa ca iata ce trebuie sa faceti!

Horoscop vital: Viata e prea scurta, dragi zodii... asa ca iata ce trebuie sa faceti!

Viata e prea scurta, dragi zodii, ca sa nu fiti fericite chiar acum, chiar in acest moment... asa ca nu mai stati pe ganduri, iata ce aveti de facut de acum incolo! Cititi acest mic ghid astrologic cu sfaturi despre cum puteti profita la maximum de viata

articol de știri Citeste mai mult

De asemenea, mereu încearcă să afle care sunt punctele slabe şi defectele celor din jur. Persistente şi mereu în căutare de succes, le place să fie mentori pentru alţii, aspect pe care-l consideră un mare plus.

Februarie

Oamenii care se nasc în luna februarie sunt unele dintre cele mai creative, dorind mereu să facă proiecte la care să lucreze cu mult drag. Imaginaţia lor este nelimitată. De asemenea, iubesc conversaţiile inteligente, dar nu le place superficialitatea, şi au fost adesea numiţi un spirit liber.

Dacă nu te pot ajuta într-o anumită privinţă, ei sunt loiali şi oneşti.

Martie

Cine s-a născut în luna martie este o persoană creativă şi cu multă imaginaţie, dar este timidă şi liniştită. Mereu se gândeşte la lucruri noi, dar niciodată nu pierde prea mult timp cu ceva ce nu o interesează.

De ce te bârfesc oamenii, în funcţie de zodie

De ce te bârfesc oamenii, în funcţie de zodie

De ce şi-ar irosi cineva energia şi timpul vorbind despre tine pe la spate? Sau poate nu au nimic altceva mai bun de făcut. Indiferent de care ar fi motivul, unii oameni te vor bârfi oricând, însă nu şi oricum, ci în funcţie de zodia în care te-ai născut.

articol de știri Citeste mai mult

De asemenea, îi place singurătatea, şi urăşte locurile cu mult zgomot.