Ce spune despre personalitatea ta luna în care te-ai născut
Chiar dacă se găsesc două persoane care sunt născute în aceeaşi lună, vei vedea că au unele lucruri în comun. Cumva, luna naşterii şi zodia îţi poate revela întreaga ta personalitate. Ştii ce spune luna ta de naştere despre tine?

Ianuarie

Persoanele născute în luna ianuarie sunt ambiţioase, încăpăţânate, critice şi le place să înveţe mereu lucruri noi.

De ce te îndrăgostești mereu de persoana nepotrivită, în funcție de zodia ta

De ce te îndrăgostești mereu de persoana nepotrivită, în funcție de zodia ta

Uneori chiar ne e scris să ne îndrăgostim de persoana nepotrivită, mai ales pentru o lecție pe care trebuie s-o învățăm. Dar ce se întâmplă atunci când mereu ajungem lângă cine nu trebuie?

articol de știri Citeste mai mult

De asemenea, mereu încearcă să afle care sunt punctele slabe şi defectele celor din jur. Persistente şi mereu în căutare de succes, le place să fie mentori pentru alţii, aspect pe care-l consideră un mare plus.

Februarie

Oamenii care se nasc în luna februarie sunt unele dintre cele mai creative, dorind mereu să facă proiecte la care să lucreze cu mult drag. Imaginaţia lor este nelimitată. De asemenea, iubesc conversaţiile inteligente, dar nu le place superficialitatea, şi au fost adesea numiţi un spirit liber.

Dacă nu te pot ajuta într-o anumită privinţă, ei sunt loiali şi oneşti.

Martie

Cine s-a născut în luna martie este o persoană creativă şi cu multă imaginaţie, dar este timidă şi liniştită. Mereu se gândeşte la lucruri noi, dar niciodată nu pierde prea mult timp cu ceva ce nu o interesează.

Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

Câte cumpene sentimentale ai în viață, în funcție de zodie

Ştii deja că unele zodii nu sunt compatibile şi că astrele decid viitorul unui cuplu. Dar sigur nu ştiai că există zodii opuse şi că acestea se pot calcula destul de uşor, numărând până la şase. Vezi care îţi este zodia opusă în dragoste şi ce spun astrel

articol de știri Citeste mai mult

De asemenea, îi place singurătatea, şi urăşte locurile cu mult zgomot.