Desigur, toate suntem eroine in viata de zi cu zi: ne trezim de dimineata, ii pregatim pe ceilalti membri ai familiei pentru serviciu si pentru scoala, ne indeplinim indatoririle la propriul loc de munca, venim acasa si gatim, facem curat, spalam rufe si, pe langa toate acestea, ne straduim sa avem si un look impecabil. Nu este deloc usor! Te-ai gandit vreodata, insa, ce superputeri ai putea avea daca ai fi asemenea personajelor din filme? Noi o sa-ti spunem ce am aflat, dupa ce am studiat astrele.

Iata ce superputeri ai in functie de zodie!

Ce bărbat din zodiac este cel mai bun soț:

Ce bărbat din zodiac este cel mai bun soț:

Ştiai că… zodia în care s-a născut un bărbat îl poate face un… soţ mai bun sau mai rău? Află care este cel mai bun soţ în funcţie de zodie.

articol de știri Citeste mai mult

Supereroul care se ascunde in spatele nativului din Berbec


Esti o persoana dinamica si nimic nu iti sta in cale. Pentru ca te guverneaza focul, superputerea ta este pyrokinezia, ceea ce inseamna ca poti manipula acest element cu puterea mintii. In plus, ai o viteza de deplasare incredibila.

Superputerile celor nascuti in zodia Taurului


Esti rabdatoare si nu te enervezi cu usurinta, trasaturi de caracter specifice zodiilor de pamant. Superputerile tale sunt de invidiat: poti manipula curgerea timpului si detii o forta fizica supraomeneasca.

Ce superputeri ai daca esti nascuta in zodia Gemenilor


Firea ta curioasa si dorinta de a invata in permanenta ceva nou nu sunt de mirare, avand in vedere faptul ca elementul tau protector este aerul. Superputerile tale constau in capacitatea de a-ti schimba forma si in cea de a retine dintr-o privire orice informatie.