Ce te face irezistibila in ochii celorlalti

Berbec

Femeile din zodia Berbec sunt dinamice si aventuroase. In majoritatea cazurilor, au situatia sub control. Le place sa domine. Barbatul potrivit pentru femeia-Berbec este acela care o lasa sa se dezlantuie, dar care o tempereaza atunci cand devine... prea dezlantuita. 
Barbatul-Berbec este la fel de aventuros si spontan. Ii place sa incerce lucruri noi, asa ca nu te vei plictisi niciodata cu el. E genul de barbat care mentine vie flacara pasiunii :)

De câte ori o să fii înșelat în funcție de zodie

De câte ori o să fii înșelat în funcție de zodie

De multe ori, lucrurile „interzise” ne par mult mai atrăgătoare. În acest fel poate apărea și înșelatul într-o relație. Află din următorul articol de câte ori o să fii înșelat în funcție de zodie!

articol de știri Citeste mai mult


Taur

O fiinta extrem de senzuala, femeia-Taur isi arata afectiunea prin atingerile sale irezistibile. Senzatiile tactile sunt foarte importante pentru ea si te va atinge in locuri in care nici n-ai visat. In acelasi timp, ii place sa fie atinsa la randul ei si corpul sa ii fie explorat centimetru cu centimetru. 
Barbatii-Taur sunt misteriosi, puternici, bine facuti si, in general, foarte chipesi. Termenul de "bad boy"/baiat rau i se potriveste perfect unui Taur.

Gemeni

Curiozitatea este trasatura de baza a femeii-Gemeni si, daca este un lucru pe care nu l-a experimentat, va dori sa il incerce cu prima ocazie. Este o persoana adaptabila, ceea ce inseamna ca este deschisa la... aproape orice. Nu este un lucru pe care Gemenii sa il deteste mai mult decat rutina, asa ca nativul sau nativa din aceasta zodie isi va dori intotdeauna sa isi condimenteze viata intima. 
Barbatii-Gemeni invata lucruri noi cat traiesc si le place sa "share-uiasca" cunostintele acumulate cu partenera.