Ce te ține departe de iubirea adevărată, în funcție de zodia ta

Dragostea nu a fost niciodată un lucru simplu. De foarte multe ori luăm lucrurile mult prea personal, însă de-a lungul generațiilor dragostea a fost întotdeauna complicată.

De cate ori iubesti cu adevarat in functie de zodie

De cate ori iubesti cu adevarat in functie de zodie

Stiati ca fiecare zodie iubeste cu adevarat in viata de cateva ori? Vezi de cate ori poti iubi si tu in functie de zodia ta! Potrivit astrologilor, cel mai frumos sentiment din lume este dragostea, iar acest lucru pare ca depinde si de zodie. De aceea, vo

articol de știri Citeste mai mult

Poate fi frustrantă, complicată, dificilă, dar într-un final merită. Chiar dacă există momente dificle în orice relație, poți trece peste ele gândindu-te la cele bune. Nimeni nu este perfect și cu toții suntem diferiți. Dacă reușești să-ți dai seama care este cauza reținerii tale, te va ajuta enorm.

Din fericire știm exact ce te reține în a te îndrăgosti din persoana perfectă în funcție de zodia ta:

Berbec


Este posibil ca temperamentul tău impulsiv să fie fie problema. Dacă îți pierzi cumpătul ușor încearcă să respiri adânc. Dacă te simți vreodată supărat sau neîmplinit încearcă să reflectezi la toate reușitele tale, fie ele în dragoste sau profesionale.

Taur


Ești mult prea încăpățânată. Încearcă să ieși din zona ta de confort. Este ușor să rămâi blocată în mândria ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii atât de încăpățânată tot timpul. Nu-ți fie teamă să recunoști când ai greșit și când partenerul tău are dreptate.

Horoscop karmic: Semnele vietii anterioare

Horoscop karmic: Semnele vietii anterioare

Atunci cand omul isi indeplineste misiunea karmica, spiritul sau este liber, ciclul de reincarnari se opreste iar sufletul ajunge in cele din urma in Paradis.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Gemenii sunt regii indeciziei. Este foarte important să iei o hotărâre chiar dacă aceasta este bună sau nu. Luarea deciziilor nu este punctul tău forte, însă trebuie să-ți depășești acestă problemă pentru a avea o relație de lungă durată.