Ce te ține departe de iubirea adevărată, în funcție de zodia ta

Dragostea nu a fost niciodată un lucru simplu. De foarte multe ori luăm lucrurile mult prea personal, însă de-a lungul generațiilor dragostea a fost întotdeauna complicată.

Ce fel de partener ti se potriveste in functie de zodie

Ce fel de partener ti se potriveste in functie de zodie

Esti in cautarea jumatatii si vrei sa stii care este zodia cea mai compatibila cu a ta sau esti deja intr-o relatie si iti doresti sa vezi daca persoana iubita este cea aleasa si din acest punct de vedere?

articol de știri Citeste mai mult

Poate fi frustrantă, complicată, dificilă, dar într-un final merită. Chiar dacă există momente dificle în orice relație, poți trece peste ele gândindu-te la cele bune. Nimeni nu este perfect și cu toții suntem diferiți. Dacă reușești să-ți dai seama care este cauza reținerii tale, te va ajuta enorm.

Din fericire știm exact ce te reține în a te îndrăgosti din persoana perfectă în funcție de zodia ta:

Berbec


Este posibil ca temperamentul tău impulsiv să fie fie problema. Dacă îți pierzi cumpătul ușor încearcă să respiri adânc. Dacă te simți vreodată supărat sau neîmplinit încearcă să reflectezi la toate reușitele tale, fie ele în dragoste sau profesionale.

Taur


Ești mult prea încăpățânată. Încearcă să ieși din zona ta de confort. Este ușor să rămâi blocată în mândria ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii atât de încăpățânată tot timpul. Nu-ți fie teamă să recunoști când ai greșit și când partenerul tău are dreptate.

Zodiac egiptean: ce zeu al Egiptului te protejeaza

Zodiac egiptean: ce zeu al Egiptului te protejeaza

Fiecare semn zodiacal egiptean este guvernat de o zeitate despre care se spune ca te protejeaza, calauzindu-te pe tot parcursul vietii.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Gemenii sunt regii indeciziei. Este foarte important să iei o hotărâre chiar dacă aceasta este bună sau nu. Luarea deciziilor nu este punctul tău forte, însă trebuie să-ți depășești acestă problemă pentru a avea o relație de lungă durată.