Ce te ține departe de iubirea adevărată, în funcție de zodia ta

Dragostea nu a fost niciodată un lucru simplu. De foarte multe ori luăm lucrurile mult prea personal, însă de-a lungul generațiilor dragostea a fost întotdeauna complicată.

Cum să-l impresionezi, în funcție de zodie

Cum să-l impresionezi, în funcție de zodie

Ai încercat să vezi lucrurile și din punctul lui de vedere? În mod cert dorește să descopere lucrurile ce te diferențiază de restul lumii. Chiar dacă nu te afli în situația unei prime întâlniri, într-o relație este plăcut să fii impresionat așa că îndrăzn

articol de știri Citeste mai mult

Poate fi frustrantă, complicată, dificilă, dar într-un final merită. Chiar dacă există momente dificle în orice relație, poți trece peste ele gândindu-te la cele bune. Nimeni nu este perfect și cu toții suntem diferiți. Dacă reușești să-ți dai seama care este cauza reținerii tale, te va ajuta enorm.

Din fericire știm exact ce te reține în a te îndrăgosti din persoana perfectă în funcție de zodia ta:

Berbec


Este posibil ca temperamentul tău impulsiv să fie fie problema. Dacă îți pierzi cumpătul ușor încearcă să respiri adânc. Dacă te simți vreodată supărat sau neîmplinit încearcă să reflectezi la toate reușitele tale, fie ele în dragoste sau profesionale.

Taur


Ești mult prea încăpățânată. Încearcă să ieși din zona ta de confort. Este ușor să rămâi blocată în mândria ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii atât de încăpățânată tot timpul. Nu-ți fie teamă să recunoști când ai greșit și când partenerul tău are dreptate.

Cum iti dai seama ca partenerul tau se gandeste la alta femeie

Cum iti dai seama ca partenerul tau se gandeste la alta femeie

Iubitul tau da semne ca se gandeste la alta femeie sau se comporta ciudat si nu stii cum sa ii interpretezi schimbarea de atitudine? Arunca un ochi in horoscop si vezi daca temerile tale sunt sau nu justificate.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Gemenii sunt regii indeciziei. Este foarte important să iei o hotărâre chiar dacă aceasta este bună sau nu. Luarea deciziilor nu este punctul tău forte, însă trebuie să-ți depășești acestă problemă pentru a avea o relație de lungă durată.