Ce te împiedică să fii fericită în dragoste în funcţie de zodie

Crezi că eşti cel mai mare duşman al tău? Este adevărat că perspectiva de a fi fericită poate fi uneori intimidantă, aşa că găsim moduri de a ne convinge fie că nu am avut vreodată o şansă, fie că nu ne doream cu adevărat acel lucru. Uneori, repetăm aceleaşi greşeli sau preferăm să ne sabotăm singuri atunci când suntem pe punctul de obţine ceea ce ne dorim, iar modul în care o facem poate fi influenţat de astre.

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Se spune că iubirea învinge totul, însă există situaţii în care sentimentele nu pot depăşi unele bariere în relaţia cu persoana iubită. Fiecare zodie în parte are un prag dincolo de care încetează să mai iubească, iar partenerii lor ar trebui să cunoască

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Provocarea pentru Berbeci este de a face o relaţie să dureze. Nativele acestui semn de foc se îndrăgostesc rapid, dar tind să pună capăt unei relaţii cu aceeaşi viteză. Ştii exact ce îţi doreşti de la un partener pe termen lung, însă sfârşeşti întotdeauna prin a te îndrăgosti de persoana nepotrivită, care îţi va frânge inima.

Taur


Ţi-ai format deja o imagine idilică asupra relaţiei pe care ţi-o doreşti, aşa că eşti gata să abandonezi totul la primul semn că lucrurile nu merg conform planului. Învaţă să apreciezi mai mult ceea ce ai. Nu este deloc atât de rău precum crezi!

Gemeni


Nu ai nici cea mai mică problemă în a le dezvălui celorlalţi latura ta spontană şi extrovertită, dar, când vine vorba să îți exprimi emoţiile, te transformi într-o persoană ermetică, terifiată de posibilitatea de a fi vulnerabilă. Nu te sfii să te deschizi în faţa oamenilor în care ştii că poţi avea încredere!