Iata care sunt principalele trasaturi de caracter ale semnelor zodiacale. 


BERBEC

Berbecii sunt curaosi si aventurosi. Le place sa isi asume riscuri si sa simta adrenalina.

5 caracteristici haioase, dar pline de adevăr, ale fiecărui semn zodiacal

5 caracteristici haioase, dar pline de adevăr, ale fiecărui semn zodiacal

Cineva crede în horoscop, iar cineva îl priveşte sceptic. Cum nu ar fi, e greu să negi faptul că oamenii care împart acelaşi semn zodiacal posedă trăsături comune. Ei au o atitudine similară faţă de viaţă, oameni, serviciu şi alte momente. Astăzi am pr

articol de știri Citeste mai mult

Le plac provocarile si nu se dau in laturi de la nimic daca e vorba de aventura.

Sunt plini de viata, energici si optimisti. Sunt populari in cercul lor de prieteni.

Sunt pasionali atunci cand sunt implicati intr-o relatie.

Sunt aroganti. Cred ca numai ceea ce fac ei este bine. Esti cu ei sau impotriva lor. De multe ori dau dovada de egoism. Acest mod de a gandi si de a percepe realitatea ii face insensibili la emotiile celorlalti.

Horoscop: ce spune semnul tău ZODIACAL despre felul în care privești VIAȚA

Horoscop: ce spune semnul tău ZODIACAL despre felul în care privești VIAȚA

Semnul zodiacal în care te-ai născut poate spune multe despre personalitatea ta, despre gândurile tale și despre felul în care privrești, în general, viața. Mentalitatea fiecărui semn zodiacal variză, desigur, întrucât fiecare dintre cele douăsprezece sem

articol de știri Citeste mai mult

Nu au incredere in fortele proprii. Sub masca aceea a lor care iti da senzatia ca se afla mereu in control se poate ascunde nesiguranta. Asta este cauzata de disperarea lor de a reusi in viata. Pun prea mare presiune pe ei insisi. Totusi, prin optimismul lor debordant si entuziasmul de care dau dovada reusesc sa ascunda aceasta nesiguranta.

Sunt incapatanati. Au pareri fixe si nu cedeaza pentru nimic in lume. Incapatanarea lor le creeaza probleme in comunicarea cu cei din jur.

Sunt impulsivi. Mai precis, sunt extrem de nerabdatori si din cauza asta nu stau prea mult pe ganduri atunci cand este vorba sa ia o decizie. Se regasesc in situatia de a regreta decizii luate in pripa.

Sunt indisciplinati. Ok, sunt ei entuziasmati si energici, insa uneori energia lor da nastere la haos. Trebuie sa se controleze si sa faca eforturi mari ca sa aiba ordine si disciplina in viata. 

Le plac confruntarile si nu se dau in laturi de la o cearta. Adesea ii vei gasi in situatii controversate in care s-au bagat singuri din cauza ca nu s-au putut tine gura.


TAUR

Taurii iubesc tot ceea ce este special si frumos, asa ca ii vei gasii intotdeauna inconjurati de lucruri materiale de pret.

Relatiile familiale sunt foarte importante pentru Tauri. Un Taur este in stare de orice pentru a-si proteja familia.

Apreciaza prietenii adevarati. Sunt loiali si intotdeauna dispusi sa iti dea o mana de ajutor. Isi respecta intotdeauna promisiunile. Taurul isi face cei mai multi prieteni in copilarie.

Taurii adora copiii. Nu numai pe ai lor, ci si pe ai celorlalti. Le place sa aiba casa plina de prieteni si sa ii intretina in calitate de gazda.

Le place sa aiba stabilitate in viata. Taurilor le place sa aiba lucruri in posesie. Adora banii si nu se dau in laturi de la munca grea sa ca ii obtina. La job, Taurii sunt persoane de incredere, rabdatoare si competente. O data ce si-au propus un tel, muncesc din greu ca sa ajunga acolo. Sunt genul de persoane punctuale si care nu se tem de experiente noi.

Taurilor le place sa fie recompensati pentru munca pe care o fac. Cu banii obtinuti isi cumpara cele mai deosebite lucruri. Le plac mancarurile delicate si articolele luxoase.