Iata care sunt principalele trasaturi de caracter ale semnelor zodiacale. 


BERBEC

Berbecii sunt curaosi si aventurosi. Le place sa isi asume riscuri si sa simta adrenalina.

Aceste 5 zodii vor avea parte de SCHIMBARI MAJORE DE VIATA in 2019 ! Iata situatia dupa prima luna din puternicul an 2019 !

Aceste 5 zodii vor avea parte de SCHIMBARI MAJORE DE VIATA in 2019 ! Iata situatia dupa prima luna din puternicul an 2019 !

Felicitari, ai supravietuit cu bine primei luni din puternicul an 2019, an de transformari majore si de preambul pentru 2020 ! Acest lucru este in sine ceva important pentru ca ianuarie nu a fost o luna comoda ci cu multe evenimente astrale intense si pro

articol de știri Citeste mai mult

Le plac provocarile si nu se dau in laturi de la nimic daca e vorba de aventura.

Sunt plini de viata, energici si optimisti. Sunt populari in cercul lor de prieteni.

Sunt pasionali atunci cand sunt implicati intr-o relatie.

Sunt aroganti. Cred ca numai ceea ce fac ei este bine. Esti cu ei sau impotriva lor. De multe ori dau dovada de egoism. Acest mod de a gandi si de a percepe realitatea ii face insensibili la emotiile celorlalti.

ASTROLOGIE: REZOLUTIA DE CARE AI NEVOIE IN 2019 IN FUNCTIE DE SEMNUL ZODIACAL

ASTROLOGIE: REZOLUTIA DE CARE AI NEVOIE IN 2019 IN FUNCTIE DE SEMNUL ZODIACAL

Rezolutiile de Anul Nou pot fi dificil de pastrat si de pus in practica din diverse cauze. In acest an, nu-ti pune o rezolutie nerealista.

articol de știri Citeste mai mult

Nu au incredere in fortele proprii. Sub masca aceea a lor care iti da senzatia ca se afla mereu in control se poate ascunde nesiguranta. Asta este cauzata de disperarea lor de a reusi in viata. Pun prea mare presiune pe ei insisi. Totusi, prin optimismul lor debordant si entuziasmul de care dau dovada reusesc sa ascunda aceasta nesiguranta.

Sunt incapatanati. Au pareri fixe si nu cedeaza pentru nimic in lume. Incapatanarea lor le creeaza probleme in comunicarea cu cei din jur.

Sunt impulsivi. Mai precis, sunt extrem de nerabdatori si din cauza asta nu stau prea mult pe ganduri atunci cand este vorba sa ia o decizie. Se regasesc in situatia de a regreta decizii luate in pripa.

Sunt indisciplinati. Ok, sunt ei entuziasmati si energici, insa uneori energia lor da nastere la haos. Trebuie sa se controleze si sa faca eforturi mari ca sa aiba ordine si disciplina in viata. 

Le plac confruntarile si nu se dau in laturi de la o cearta. Adesea ii vei gasi in situatii controversate in care s-au bagat singuri din cauza ca nu s-au putut tine gura.


TAUR

Taurii iubesc tot ceea ce este special si frumos, asa ca ii vei gasii intotdeauna inconjurati de lucruri materiale de pret.

Relatiile familiale sunt foarte importante pentru Tauri. Un Taur este in stare de orice pentru a-si proteja familia.

Apreciaza prietenii adevarati. Sunt loiali si intotdeauna dispusi sa iti dea o mana de ajutor. Isi respecta intotdeauna promisiunile. Taurul isi face cei mai multi prieteni in copilarie.

Taurii adora copiii. Nu numai pe ai lor, ci si pe ai celorlalti. Le place sa aiba casa plina de prieteni si sa ii intretina in calitate de gazda.

Le place sa aiba stabilitate in viata. Taurilor le place sa aiba lucruri in posesie. Adora banii si nu se dau in laturi de la munca grea sa ca ii obtina. La job, Taurii sunt persoane de incredere, rabdatoare si competente. O data ce si-au propus un tel, muncesc din greu ca sa ajunga acolo. Sunt genul de persoane punctuale si care nu se tem de experiente noi.

Taurilor le place sa fie recompensati pentru munca pe care o fac. Cu banii obtinuti isi cumpara cele mai deosebite lucruri. Le plac mancarurile delicate si articolele luxoase.