Cea mai mare problema pe care trebuie sa o eviti intr-o relatie, in functie de zodie

In fiecare relatie exista suisuri si coborasuri, iar problemele sunt inevitabile, intrucat oamenii cresc, se schimba, iar viata ne poate purta pe cai diferite.

Trăsături unice de caracter ale femeilor, în funcție de luna în care s-au născut!

Trăsături unice de caracter ale femeilor, în funcție de luna în care s-au născut!

Poţi afla multe lucruri despre caracterul unei femei, în funcție de luna în care s-a născut. Primele luni de viață sunt importante pentru subconștient, respectiv ele înfluențează o bună parte din trăsăturile specifice unei persoane. Iată ce trăsături d

articol de știri Citeste mai mult

Unul din motivele pentru care exista compatibilitati si incompatibilitati il reprezinta chiar horoscopul si zodiile vostru. Exista o serie de greseli pe care fiecare zodie tinde sa le comita in relatia sa si ce trebuiesc evitate:

Berbec


Se stie ca Berbecii sunt pasionali si sufletisti in relatie, insa entuziasmul tau tinde sa depaseasca limitele, iar tu sa uiti de frumusetea relatiei tale, fiind concentrata si dezamagita de faptul ca aceasta nu evolueaza pe cat de repede ti-ai dori.

Tinzi adesea sa traiesti in viitor, facandu-ti planuri si apoi fiind dezamagita ca nu au iesit lucrurile conform asteptarilor tale. Cu toate ca este un lucrul bun sa te gandesti la cele ce vor urma, nu uita sa inveti sa traiesti clipa, sa te bucuri de fiecare clipa si sa lasi uneori viata sa aseze lucrurile in locul tau, deoarece in final totul va fi bine.

Taur


Ca orice Taur, iti place sa iti sustii cu orice pret punctul de vedere, insa un astfel de comportament dus la extrem poate duce la sfarsitul relatiei. Cand lucrurile nu ies asa cum vrei tu, ai tendinta de a il judeca si rani pe cel de langa tine, in loc sa porti o discutie constructiva pentru a ajunge la numitor comun.

Horoscop: ce spune semnul tău ZODIACAL despre felul în care privești VIAȚA

Horoscop: ce spune semnul tău ZODIACAL despre felul în care privești VIAȚA

Semnul zodiacal în care te-ai născut poate spune multe despre personalitatea ta, despre gândurile tale și despre felul în care privrești, în general, viața. Mentalitatea fiecărui semn zodiacal variză, desigur, întrucât fiecare dintre cele douăsprezece sem

articol de știri Citeste mai mult

Daca vrei sa iti sustii punctul de vedere, fa-o prin argumente pertinente, in cadrul unei conversatii linistite impreuna cu partenerul, in care fiecare dintre voi are o parere ce trebuie ascultata.

Gemeni


Cand incep o relatie, Gemenii intra instinctiv in povestea lor in care totul este roz, miciile capricii ale celui de langa tine te fac sa zambesti iar orice cearta se termina cu o frumoasa noapte de impacare. Exista, totusi, un lucru la care nu te gandesti: oamenii si situatiile se schimba, iar lucrurile nu vor ramame la fel daca nu exista munca si colaborare din partea amandurora.

Oricat de frumos si comod te simti, confortul intr-o relatie nu mentine o atmosfera calda si placuta ci duce la neglijenta persoanei de langa tine. Pentru ca relatia sa functioneze si basmul roz sa nu se sfarseasca, incearca sa colaborezi alaturi de partenerul tau, aduceti mereu un farmec relatiei si consturiti impreuna ceva durabil si frumos.