4. Săgetător

Nativul din Săgetător n-are intenţii rele. El este un tip sincer, care îţi va spune din capul locului că adoră aventurile şi că e genul care se plictiseşte repede lângă aceeaşi femeie. Tu vei considera, însă, că eşti excepţia care confirmă regula. Vei fi convinsă că-l poţi schimba, că-l poţi ţine lângă tine. Dar şansele de reuşită sunt foarte mici.

5. Balanţă

Iubirea Balanţei e una înşelătoare, una care oscilează în mod aleatoriu. Bărbaţii din această zodie te pot copleşi cu stările lor schimbătoare, trecând de la romantism şi serenitate, la dramă şi izolare. E greu să prezici viitorul cu ei. Pericolul constă, însă, în faptul că nici Balanţa nu ştie ce simte şi nu poate lua o decizie în mod pragmatic. Astfel, te poţi lăsa jucată pe degete mult timp, până să te dezmeticeşti şi să-ţi dai seama că relaţia cu acest nativ nu duce nicăieri.

Cele mai bune prietene in functie de zodie. Cu cine te intelegi perfect si de cine trebuie sa te feresti

Cele mai bune prietene in functie de zodie. Cu cine te intelegi perfect si de cine trebuie sa te feresti

Astrele influenteaza decisiv relatiile, chiar si atunci cand este vorba despre simple prietenii. Asadar, iata cu ce zodii poti lega relatii de amicitie durabile in functie de semnul tau zodiacal:

articol de știri Citeste mai mult

6. Peşti

Bărbatul născut în zodia Peşti este un idealist, care crede cu tărie în suflete pereche. El are o imagine clară a iubirii în mintea sa. Întrebarea este dacă te poţi ridica la înălţimea aşteptărilor lui. Chiar dacă la început nativul din Peşti este entuziasmat, curând poţi păşi afară din fantezia sa, fără să-ţi dai seama unde ai greşit de fapt.