7. Berbec

Nativul din Berbec are o esenţă bună. Te iubeşte cu adevărat şi ar face orice pentru tine. Intenţiile sale sunt lăudabile, iar puterea sa de sacrificiu imensă! Deşi imaginea de ansamblu e bună, detaliile sunt cele care fac diferenţa. În viaţa de zi cu zi, Berbecul este un pericol pentru sufletul tău deoarece acţionează impulsiv şi se gândeşte prea puţin la cum te afectează pe tine vorbele sau faptele lui.

8. Scorpion

Iubirea Scorpionului poate fi cel mai de preţ dar pe care îl primeşti. În braţele acestui nativ te vei simţi ocrotită. El te va iubi fără ezitare, indiferent de câte obstacole se interpun între voi. Puterea sa de sacrificiu este totală! Totuşi, Scorpionul are şi o latură întunecată, pe care nu o poţi ignora. Dacă îl superi, nu este genul care să uite. Înainte să te ierte va căuta să te rănească la fel de tare. Problema e că el percepe supărarea mai intens şi e capabil de gesturi drastice.

De ce te bârfesc oamenii, în funcţie de zodie

De ce te bârfesc oamenii, în funcţie de zodie

De ce şi-ar irosi cineva energia şi timpul vorbind despre tine pe la spate? Sau poate nu au nimic altceva mai bun de făcut. Indiferent de care ar fi motivul, unii oameni te vor bârfi oricând, însă nu şi oricum, ci în funcţie de zodia în care te-ai născut.

articol de știri Citeste mai mult

9. Vărsător

Odată domesticit, Vărsătorul este un bărbat de poveste: inteligent, amuzant, inventiv în pat şi familist convins. Până aici există însă mai multe etape de parcurs. Acest nativ nu se lasă cu una cu două. Doar o femeie specială poate să-i tempereze tendinţa de răzvrătire şi nevoia de libertate. Dacă ştii cum să-i intri pe sub piele, te vei considera, însă, foarte norocoasă!