10. Capricorn

Găseşti sub acest semn zodiacal un bărbat statornic, care îşi poate lua un angajament faţă de persoana iubită şi care îţi va oferi acea siguranţă de care ai nevoie, pe termen lung. Nu este genul care să te rănească cu vreun gest necugetat. Totuşi, lângă el vei simţi uneori că duci o existenţă monotonă. Lângă el trăieşti acea iubire frumoasă, dar care nu poate evolua către zări îndepărtate.

11. Rac

Întrebarea nu este cât de periculos e Racul pentru sufletul tău, ci cât de periculoasă eşti tu pentru al lui! Acest bărbat o preţuieşte enorm pe femeia iubită şi o tratează ca pe o regină. Îţi face toate poftele, te urcă pe un piedestal şi te venerează. Îţi oferă ţie maximă putere. Întrebarea e ce vei face tu cu ea. Racul e un sensibil, căruia, dacă nu-i oferi suficientă afecţiune, te poţi trezi că-i frângi inima.

HOROSCOPUL JAPONEZ. CEL MAI EXACT HOROSCOP DIN LUME!

HOROSCOPUL JAPONEZ. CEL MAI EXACT HOROSCOP DIN LUME!

Horoscopul japonez, diferit de cel european, are doar 11 semne. Se pare că este cel mai exact din lume.

articol de știri Citeste mai mult

12. Taur

Iată un bărbat care va avea grijă de sufletul tău ca de o floare rară. Taurul se poartă exemplar cu femeia iubită. Lângă el nu-ţi va lipsi nici confortul sufletesc, nici plăcerea trupească, având în vedere că acest nativ e un amant desăvârşit. Taurul va face tot ce poate ca să te ţină lângă el. Totuşi, e de apreciat că, deşi te tratează ca pe o bijuterie, nu se va transforma într-un bărbat supus. El ştie când să pună piciorul în prag şi îşi poate susţine, uneori cu multă încăpăţânare, punctul de vedere.

sursa: