Cei mai răi iubiţi din zodiac 

O relaţie are atât părţi pozitive, cât şi părți negative. Nu există om care să nu aibă și o latură egoistă, dar dacă această trăsătură vine la pachet cu manipularea, lucrurile iau o întorsătură neplăcută.

De ce mint zodiile si cine sunt campionii, conform astrologiei

De ce mint zodiile si cine sunt campionii, conform astrologiei

De ce mint zodiile si cine sunt campionii, conform astrologiei

articol de știri Citeste mai mult

 Unele zodii au aceste trăsături mai pronunţate. Deseori noi nu ne vedem aşa cum suntem, de aceea avem nevoie de informaţii din exterior sau de persoane care să ne arate acest lucru.

Berbec

Când un bărbat în zodia Berbec îşi doreşte ceva, face orice este posibil pentru a avea acel lucru. Uneori, aceasta poate fi o atitudine bună, însă într-o relaţie, nu poate avea unul singur toată atenția. Dacă se întâmplă ca tu să vrei același lucru pe care îl dorește bărbatul Berbec, el se va lupta până în pânzele albe să îl obțină. Nu te gândi că va face asta pentru că își dorește foarte tare, ci pentru că vrea să îți arate la orice pas că este mai bun decât tine. Dacă nu va reuși să te întreacă prin forțe proprii, te va face să cedezi și să îl lași pe el să câștige.

Încăpăţânarea nativului Berbec nu are limite, iar când lururile nu ies cum vrea el, îți va arăta latura lui agresivă și pasională. Nu are răbdare, nu are tact, iar când mintea lui este întunecată de nervi, nu va ezita să te atace cu replici dure. O relaţie cu un astfel de bărbat este, de cele mai multe ori, un câmp de luptă în care trebuie să cedezi de multe ori pentru a-i face pe plac.

Taur

Deşi Taurul reprezintă stabilitate şi încredere, dorinţa lui pentru siguranţă poate să se transforme în lăcomie. Aleargă după bunuri materiale si s-ar putea să neglijeze nevoile tale într-o relație. Nu te gândi, însă, că dorința de îmbogățire este singurul defect. Conștient fiind că nu răspunde nevoilor tale, va deveni extrem de posesiv și va avea grijă să nu te lase să fii fericită fără el.

Ce isi doresc zodiile de Craciun: cadouri in functie de zodie

Ce isi doresc zodiile de Craciun: cadouri in functie de zodie

Atunci cand trebuie sa cumperi daruri cu diverse ocazii, parca toata inspiratia se duce pe apa sambetei, nu-i asa? Iti propunem sa incerci sa alegi cadourile in functie de zodie, pentru ca sunt sanse mari sa nimeresti gusturile celorlalti la fix!

articol de știri Citeste mai mult

Calmul lui specific zodiei poate să se schimbe într-un vulcan în momentul în care simte că s-a umplut paharul. Nimic nu-i stă în cale, nici măcar iubirea pentru fiinţa dragă. Îi place să se uite cu admiraţie la persoana iubită, însă vrea această privelişte doar pentru el şi devine gelos atunci când alt bărbat îi priveşte partenera în mod insistent.

Dacă eşti o femeie independentă şi ai păreri foarte bine înrădăcinate, s-ar putea să nu-i fie pe plac bărbatului Taur, căruia nu-i place să fie contrazis, mai ales de faţă cu prietenii lui.

Îi place ca partenera lui să fie veselă şi cu personalitate puternică, însă până în momentul în care îi subminează puterea.

Gemeni

Gemenii sunt, la prima vedere, plăcuţi şi sociabili, fiind uşor să cazi în plasa lor de cuceritori. Pe de altă parte, fiind semn dublu, sunt foarte schimbători şi nu te poţi baza pe ei. Te poţi trezi că te lasă baltă când ţi-e lumea mai dragă, tratând lucrurile în mod superficial.

În mediul social, e posibil să-şi scoată la iveală o latură a lor care nu este autentică, doar pentru a se adapta mediului în care se află şi nu le pasă ce părere ai tu despre asta.

O relaţie cu un bărbat Geamăn este presărată cu îndoieli, făcându-te mereu să te întrebi care este următorul pas. În preajma ta ai mereu două persoane, dualitatea Gemenilor fiind un amestec de două persoane foarte diferite.

Consumul de energie din partea unei femei într-o relaţie cu un nativ din zodia Gemeni este foarte mare, lipsa de siguranţă fiind principalul factor care poate să ducă la un cuplu instabil, cu multe momente tensionate. Dacă încerci să găseşti o explicaţie pentru acest tip de comportament, nu vei avea succes, întrucât nici el nu ştie să-ţi răspundă la aceste întrebări care îl privesc direct.