Leu

Strălucirea Leului şi dorinţa de afirmare sunt deja cunoscute de cei din jurul lui. Deşi poate fi un partener extraordinar, egoismul lui poate să te pună într-un colţ de umbră. Dezechilibrul se produce în momentul când unul dintre parteneri îşi doreşte mai mult pentru el în defavoarea celuilalt.

Dorinţa lui de libertate poate deseori să afecteze partenera care nu ia parte mereu la ieşirile Leului. Independenţa lui poate să ducă de multe ori la suferinţa femeii care îşi doreşte mai mult timp pentru ei doi şi mai multă afecţiune.

Cele mai stresate zodii şi soluţiile anti stres eficiente

Cele mai stresate zodii şi soluţiile anti stres eficiente

Stresul este principala problemă a zilelor noastre, dar noi am găsit o modalitate inovativă de a te destresa, în funcţie de zodia ta! „Atunci când oamenii sunt stresaţi, caută ceva în afara lor care să le fie întotdeauna de ajutor“, spune astrologul Annab

articol de știri Citeste mai mult

De multe ori, mândria lui caracteristică zodiei trebuie temperată de o parteneră echilibrată, dispusă să lase de la ea pentru a-i face pe plac. Un Leu acaparează totul în jurul lui, nimeni nu mai poate străluci lângă el.

Fecioară

La prima vedere, un bărbat atent la detalii ar încânta orice femeie. Totuși, nativul Fecioară devine prea meticulos și ajunge să își enerveze partenera. În plus, ploaia de critici care o lovește zilnic pe femeia care stă lângă un astfel de bărbat nu poate să aducă fericire.

Momentele romantice sunt înlocuite cu cele practice, în care totul trebuie să fie ca la carte. Deseori se poate manifesta într-un mod rece faţă de tine, nu pentru că are ceva cu tine, ci pentru că aşa îi este firea. El s-a născut cu o datorie faţă de disciplina de fier şi dedicare pentru muncă. Orice altceva se află pe plan secund.

Bărbatul din zodia Fecioară este conservator şi acceptă cu greu schimbările sau părerile altor persoane. Unul dintre motive este că trebuie să testeze acea idee înainte să o adopte. Ca urmare, un nativ din această zodie nu îşi schimbă aşa uşor obiceiurile care, după părerea lui, sunt deja verificate şi funcţionează.

Cel mai mare duşman al zodiei tale

Cel mai mare duşman al zodiei tale

Oricât de drăguţă ai fi, nu poţi avea numai simpatizanţi. În viaţă, vei întâlni şi persoane rău intenţionate, care nu te vor suporta şi se vor transforma, treptat, în cel mai mare duşman al tău. Din punct de vedere astral, există o legătură între semnul c

articol de știri Citeste mai mult

Ai avut vreodată o relație cu cineva din aceste zodii? Care a fost experiența ta?