Pesti

Bărbatul Peşti înoată în alcool   Îndrăgostit de propria-i persoană, bărbatul Peşti a învăţat de timpuriu să se strecoare în patul şi-n inimile femeilor, pe care le răneşte uneori doar să-şi ascută dinţii de piranha, potrivit site-ului zodiace.ro. Este un mincinos înnăscut cu tendinţe auto-distructive şi alcoolice. Unii dintre ei încep să muncească destul de devreme în viaţă, dar ideea altor bărbaţi de a face avere e centrată pe a câştiga la loto. Are o mie de feţe şi trăieşte într-o lume fantezistă. E întotdeauna victimă, indiferent de circumstanţe. Pe de altă parte, bărbatul Peşti este extrem de romantic şi are un farmec hipnotic. Este intuitiv, înţelegător şi milos.

Capricorn


Bărbatul Capricorn vrea supunere oarbă   În capul lui, femeia trebuie să fie supusă, aşa că o să-şi arate foarte rar sentimentele faţă de consoartă. Are o atitudine rigidă în dragoste ca şi în toate celelalte aspecte ale vieţii. E condescendent, orb şi surd la sentimentele oricui altcuiva în afară de el şi o să ajungă în vârf prin orice mijloc. Un exemplu concludent este Al Capone.   Cu toate acestea, bărbatul Capricorn este puternic şi de nădejde. Deşi timid, se poartă ca un gentleman şi probabil că are afacerea lui personală, este foarte manierat şi pare puţin demodat. Se îmbracă impecabil indiferent de venituri.

Racii au toane, iar leii vorbesc doar despre ei! Tu știi ce obiceiuri enervante ai?

Racii au toane, iar leii vorbesc doar despre ei! Tu știi ce obiceiuri enervante ai?

Berbecii te vor învinui pentru problemele sale, în timp ce racii au mereu toane, mai ales dacă nu sunt odihniți. Nici cu scorpionii viața nu e ușoară: dispar dintr-o dată, mai ales când au treabă. Tu știi ce obicei enervant ai în funcție de zodie?

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion

 

Dragostea de putere a bărbatului Scorpion    Egoist şi greu de ţinut în frâu, bărbatul Scorpion trăieşte pentru putere şi control. E gelos, posesiv, manipulator, sarcastic şi comunică prin ameninţări. Răzbunător şi secretos, nativul acestei zodii poate fi foarte afemeiat şi, în cazul în care este prins, melodramatic – face orice pentru a fi iertat, mai puţin să se schimbe.    Cu toate acestea, bărbatul Scorpion este foarte idealist, pasional şi şarmant. Este bun la adus bani în casă şi are succes în afaceri.