Varsator

Bărbatul Vărsător, glumeţul zodiacului   Este un gânditor inovator care visează la un viitor minunat pe care de obicei e în stare să îl facă să devină realitate. Este încântător de spontan, dar, în acelaşi timp, practic, respectabil şi stabil. Inventiv, original, bărbatul Vărsător este foarte amuzant.   Pe de altă parte, nativul Vărsător este recunoscut pentru limba lui caustică. E încăpăţânat, tenace şi cere mereu atenţia celor din jur.  

Trăsăturile de caracter care te atrag cel mai mult la el, în funcție de zodie

Trăsăturile de caracter care te atrag cel mai mult la el, în funcție de zodie

Dacă ai fi întrebată ce anume îl face pe partenerul tău atât de special, ai putea răspunde imediat sau ai avut nevoie de mai mult timp? Vezi ce aspect al personalității lui te face să simți că ești lângă persoana potrivită. Se pare că majoritatea dintr

articol de știri Citeste mai mult

Sagetator

Aventurierul din bărbatul Săgetător    Sincer, încrezător şi veşnic optimist, bărbatul Săgetător nu va încerca nicio secundă să îi limiteze libertatea femeii de lângă el şi nu îi va cere niciodată acesteia să renunţe la întâlnirile cu prietenii doar ca să stea cu el. Caută o parteneră care sa îl însoţească în călătoriile sale spre ţinuturi exotice. Viaţa lângă el e o aventură care merită să fie explorată şi trăită. Poate că pare un balaur, dar e mai degrabă unul de desene animate care se ţopăie prin peisaj fără intenţii rele şi fără să lase pagube de nereparat.   Totuşi, nativul Săgetător este născut să fie burlac. Are o frică organică faţă de implicarea sentimentală, fiind în călduri toată tinereţea şi mai toată perioada maturităţii.

Balanta

Bărbatul Balanţă joacă fair-play   Amuzant, carismatic şi foarte şarmant, urăşte certurile şi este incredibil de calm. Are un gust impecabil la haine şi o personalitate vioaie şi prietenoasă care îl face foarte popular. Bărbatul Balanţă este un visător idealist care crede în fair-play şi în pacea lumii.   Deşi are nenumărate calităţi, cele mai mari defecte ale lui sunt indecizia şi superficialitatea.

sursa: