Cel mai frumos lucru pe care ți-l poate spune un bărbat, în funcție de zodia ta

Dragostea este o experiență diferită pentru fiecare dintre noi. Învățând ceea ce îl face pe partenerul tău să zâmbească este exact modul în care vei reuși să întărești relația pe care o aveți.

Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie

Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie

Nu este deloc ușor să afli că ai fost înșelată de bărbatul căruia i-ai dăruit inima. Toată lumea ți se zdruncină și intri într-o stare de depresie. De asemenea, începi să te îndoiești de orice și nu mai ai încredere în nimeni, nici măcar în propria persoa

articol de știri Citeste mai mult

Când ești îndrăgostită de cineva, știi exact ce trebuie să spui ca să îi faci să roșească sau să-i binedispui. Specialiștii au descoperit că, în funcție de fiecare zodie, femeile își doresc să audă anumite lucruri din partea unui bărbat. Iată ce ar trebui să spună fiecare bărbat pentru a impresiona o femeie, în funcție de zodia ei:

Berbec

Tu ești dovada că pot face tot ceea ce îmi propun.
Berbecii sunt mereu ambițioși și se gândesc la atât de multe lucruri, încât uită să se oprească un moment și să se bucure de prezent. Încearcă să rămână mereu optimiști, de aceea reprezintă o inspirație pentru cei din jur. Berbecii nu au răbdarea necesară să aștepte până le citești poezii de dragoste, ceea ce au nevoie este să le spui ceea ce simți în cât mai puține cuvinte.

Taur

De fiecare dată când mă gândesc la tine, îmi vin în minte alte o sută de motive pentru care te iubesc.
Taurii sunt romantici, afectuoși și iubesc atunci când partenerul lor nu se teme să exprime ceea ce simte pentru ei.

Gemeni

Faci ca viața să pară foarte entuziasmantă. Vreau să avem amintiri împreună.
Gemenii sunt persoane expresive și cred că dragostea este absolut încântătoare. Pot fi foarte afectuoase, așa că cel mai frumos lucru pe care îl poți spune este despre cât de mult te distrezi alături de ei. Când Gemenii sunt îndrăgostiți, își arată latura sensibilă și devin foarte emoționați în preajma partenerului.

Astrologii anunţă: Care este cea mai norocoasă perioadă din această iarnă, pentru fiecare zodie în parte

Astrologii anunţă: Care este cea mai norocoasă perioadă din această iarnă, pentru fiecare zodie în parte

Iată care sunt cele mai fericite şi norocoase zile din această iarnă pentru fiecare zodie în parte. Ţine cont de sfaturile zodiacului şi programează în perioada respectivă cele mai importante întâlniri, planuri sau activităţi, deoarece vei avea beneficii

articol de știri Citeste mai mult