Cel mai mare duşman al zodiei tale

Oricât de drăguţă ai fi, nu poţi avea numai simpatizanţi. În viaţă, vei întâlni şi persoane rău intenţionate, care nu te vor suporta şi se vor transforma, treptat, în cel mai mare duşman al tău. Din punct de vedere astral, există o legătură între semnul care te guvernează şi cel pe care îl atragi în mod negativ asupra ta. 

SUPERPUTEREA TA IN FUNCTIE DE ZODIE

SUPERPUTEREA TA IN FUNCTIE DE ZODIE

Fiecare dintre noi are o calitate aparte de care este constient sau nu, dar pe care ar fi bine s-o accesam cat mai des si s-o dezvoltam.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Cel mai mare inamic al tău este, fără doar şi poate, nativul Scorpion. Asta pentru că el urăşte felul tău de a fi, nu suportă să fie în preajma unei persoane impulsive şi neascultătoare, care face întotdeauna numai ce vrea. Ambii sunteţi agresivi, dar în mod diferit. Cert este că nu vă puteţi înţelege, oricât aţi încerca. 

Taur


Duşmanul tău este nativul Gemeni, întrucât sunteţi firi total diferite. În timp ce tu eşti cu picioarele pe pământ, mai stabilă şi emoţională, el este caracterizat prin aroganţă şi neseriozitate. Încearcă să îl ţii cât mai departe, asta dacă nu vrei să te facă să suferi cumplit de pe urma comportamentului său indecis. 

Gemeni


Nu poţi sta în preajma unui nativ Capricorn, deoarece te deranjează stilul său mult prea corect în toate. Nativul Capricorn crede că le ştie pe toate şi că deţine adevărul absolut, iar pe tine nu numai că te plictiseşte acest lucru, dar te scoate din sărite. Ai grijă să nu îi spui prea multe lucruri, căci este destul de răzbunător.