Cel mai periculos aspect al personalității fiecărei zodii

Ca și trăsătură de caracter, nivelul de pericol pe care ceilalți ți-l atribuie nu este întotdeauna o caracteristică negativă. De fapt, câteva dintre cele mai periculoase lucruri sunt necesare supraviețuirii, cum ar fi veninul unui șarpe sau colții unui tigru.

Cum pari versus Cum eşti în realitate, în funcţie de zodia ta

Cum pari versus Cum eşti în realitate, în funcţie de zodia ta

Ceea ce se vede la exterior nu reprezintă întotdeauna realitatea. Unii oameni sunt percepuţi total diferit faţă de cum sunt cu adevărat!

articol de știri Citeste mai mult

Nu toate formele de pericol sunt evidente, în special dacă vorbim despre cele emoționale. Dacă ai fost rănită în repetate rânduri de același tip de persoană, și întâlnești pe cineva care se încadrează în aceeași tipologie, știi deja că reprezintă un pericol pentru tine. Speri ca lucrurile să fie diferite de această dată și îi dai o șansă, ori îi întorci spatele?

Dacă instictele îți spun că o anumită persoană reprezintă un pericol pentru tine, ar trebui să le asculți. Dacă ignori toate semnele care indică acest lucru, ar trebui să îți asumi responsabilitatea a ceea ce se va întâmpla. Cu toții suntem câteodată conduși de o formă de pericol, însă depinde în ce mod alegem să o folosim.

Berbec


Cel mai periculos lucru la un berbec este impulsivitatea și izbucnirile emoționale imprevizibile. Dintre toate semnele zodiacului, Berbecii sunt cei mai predispuși să comită o crimă din pasiune. Reacționează imediat în momentele tensionate, iar câteodată îi rănește pe cei din jur atât prin cuvinte, cât și prin acțiuni. Berbecii nu gândesc întotdeauna înainte să reacționeze.

Taur


Cel mai periculos lucru pe care îl găsim la un Taur este încăpățânarea. Dacă au deja o opinie despre un anumit lucru, este aproape imposibil să le-o schimbi sau să îi convingi să recurgă la un compromis, ceea ce înseamnă că pot interveni în argumente agresive și certuri cu cei din jur. Deși îl poți enerva destul de greu, odată ajuns acolo, furia lui va exploda. Taurii au o personalitate foarte dominantă și vor face tot ceea ce le stă în putință pentru ca lucrurile să meargă după bunul lor plac.

Cat de agresiv si violent poate fi, in functie de zodie. De cine sa te feresti

Cat de agresiv si violent poate fi, in functie de zodie. De cine sa te feresti

Caracterul agresiv al unei persoane poate fi intuit de multe ori dupa semnul zodiacal al acesteia. Potrivit astrologilor, daca unii nativi au o inclinatie mai mare spre agresivitate sau violenta, altii nu ar indrazni nici macar sa ridice tonul la o persoa

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni


Gemenii sunt foarte dezorganizați și nu te poți baza pe ei. Poate fi periculos să începi o conversație cu aceștia când te grăbești să ajungi într-un loc, pentru că nu va conta cât de des îți verifici telefonul sau cât de multe semne dai că ai vrea să pleci. Dacă Gemenii vor să vorbească despre un anumit subiect, nu vor observa că trebuie să fii în altă parte.