Cele mai bune metode de relaxare pentru zodia ta

Ai incercat tot felul de metode de relaxare, insa, dintr-un motiv sau altul, nu reusesti sa te detasezi de stresul zilnic? Daca da, poate ca ar fi cazul sa te orientezi catre niste activitati care sa fie compatibile cu zodia ta.
Afla care sunt cele mai bune modalitati de detasare pentru fiecare semn astrologic in parte!

Cum te desparți de cineva în funcție de zodia ta

Cum te desparți de cineva în funcție de zodia ta

Zodia în care ne-am născut ne influențează personalitatea, iar acest lucru este valabil și atunci când ne despărțim de cineva. IATĂ CE SPUNE DESPRE TINE ZODIA TA:

articol de știri Citeste mai mult

Metode de relaxare pentru Berbec


Berbecii trebuie sa gaseasca metode de relaxare potrivite spiritului lor impulsiv si aventuros. De aceea, probabil ca cele mai placute activitati pentru nativii acestei zodii sunt mersul pe bicicleta sau alpinismul. Dupa o portie zdravana de efort fizic, o bautura delicioasa la localul lor preferat este modul perfect de a incheia ziua.

Cum se relaxeaza Taurii


Taurii sunt lenesi prin natura lor, asa ca o metoda ideala de relaxare implica un drum la spa, unde sa fiecare centimetru al corpului lor sa fie rasfatat cu masaj, sauna si bai aromate, timp de ore in sir. Femeia Taur se va simti renascuta dupa ce ii vor fi fost aplicate cele mai sofisticate masti cosmetice si isi va fi facut o manichiura si o pedichiura ca la carte. 


Gemenii si relaxarea


Personalitatea duala a nativilor ii transforma in fiinte foarte adaptabile, care se pot simti bine atat singure, cat si intr-un grup larg de prieteni. Intelectuali de la natura, Gemenii se pot relaxa complet cu o cafea si niste integrame grele sau cu un roman interesant. Insa si aventura le face cu ochiul, asa ca s-ar putea simti la fel de bine la o iesire cu prietenii in parcul de distractii.