Cele mai bune prietene in functie de zodie. Cu cine te intelegi perfect si de cine trebuie sa te feresti

Astrele influenteaza decisiv relatiile, chiar si atunci cand este vorba despre simple prietenii. Asadar, iata cu ce zodii poti lega relatii de amicitie durabile in functie de semnul tau zodiacal:

Formula iubirii pentru fiecare zodie

Formula iubirii pentru fiecare zodie

Oamenii s-au folosit de fazele lunii dacă nu dintotdeauna, atunci măcar din cele mai vechi timpuri. Se știe că atunci când luna e în creștere e cel mai bine să te tunzi sau să-ți tai unghiile, pentru că vor crește mai repede și vor fi sănătoase.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Berbecii sunt in mod natural foarte energici si spontani. Ei gasesc inspiratie in toate lucrurile care ii inconjoara si sunt recunoscuti pentru creativitatea de care dau dovada. In plus, ambitia cu care isi duc pana la capat obiectivele ii face unici in zodiac. Uneori, totusi, aceasta ambitie este dusa la extrem si ii face nerabdatori, ba chiar impulsivi.

Cel mai bun prieten: Balanta

Deoarece Berbecii tind sa fie impulsivi, este important pentru ei sa-si gaseaca un prieten care sa poata sa-i stapaneasca. Balantele sunt calme si ii ajuta sa se linisteasca in situatii limita.

Taur

Taurii sunt printre cele mai incapatanate zodii. Aceasta trasatura le poate crea probleme in anumite situatii, intrucat nu toata lumea poate accepta indaratnicia. Cand vine vorba de locul de munca, ei sunt orientati spre rezultate si au o vointa de fier.

Calități surprinzătoare ale zodiilor și încă necunoscute ție

Calități surprinzătoare ale zodiilor și încă necunoscute ție

Dacă printre activitățile tale de dimineață se numără cu sfințenie citirea horoscopului, este clar că ești o fană a astrologiei. Probabil că încă din școala primară ai aflat care sunt trăsăturile atribuite zodiei tale și deja ți le-ai însușit, asumat și l

articol de știri Citeste mai mult

Cel mai bun prieten: Pestii

Una dintre cele mai pasnice si preietenoase zodii. Pestii sunt niste prieteni loiali, nu sunt egoisti si nu le plac confruntarile, asadar nu vor concura cu Taurii.

Gemeni

Gemenii sunt plini de compasiune si reactioneaza emotional in majoritatea situatiilor. Ei sunt foarte flexibili, se adapteaza usor si se pricep sa rezolve probleme. Datorita personalitati lor duale, uneori pot fi capriciosi si nimeni nu le poate intra in gratie.

Cel mai bun prieten: Varsatorul

Cele doua zodii se aseamana din punct de vedere al oscilarii intre stari. Cand Gemenii se cufunda in melancolie, Varsatorii vor sti sa le ofere sfaturi sau daca e cazul, sa le ofere spatiu pentru a-si reveni.