Taur

Femeia Taur este guvernată de Venus, zeiţa desfrânării, a geloziei şi hedonismului. Este o supravieţuitoare care dă din coate pentru a ieşi la suprafaţă şi o să se răzbune pentru orice, într-un fel sau altul. Este judecător şi juriu pentru cei care i-au făcut rău şi va avea grijă ca sentinţa să atârne desupra capului lor pentru tot restul vieţii. Va adopta întotdeauna poziţia victimei, fiind lipsită de orice logică sau raţiune. La nervi poate deveni violentă şi chiar înfiorătoare, iar ceilalţi trebuie să i se supună total, nefiind capabilă să recunoască atunci când greşeşte.

Berbec

Deseori ghidată de egoul său uriaş, femeia Berbec acţionează de multe ori cu imaturitate şi egoism. Nu suportă să fie ignorată şi va face orice pentru a atrage atenţia de fiecare dată, fiind fascinată de propria persoană. Reacţiile violente şi iraţionale o fac să acţioneze foarte aspru atunci când vrea să obţină ceva. Este în stare de orice pentru a ajunge pe primul loc într-o competiţie, iar puterea, statutul social şi banii sunt foarte importante pentru ea.

ASTROLOGIE: MOTIVELE PENTRU CARE TREBUIE SA FII RECUNOASCATOARE UNIVERSULUI IN FUNCTIE DE ZODIE

ASTROLOGIE: MOTIVELE PENTRU CARE TREBUIE SA FII RECUNOASCATOARE UNIVERSULUI IN FUNCTIE DE ZODIE

Recunostinta te ajuta, de fiecare data cand o simti, sa ai o viata mai buna, mai frumoasa si mai implinita. Constientizeaza binecuvantarile de care te bucuri in fiecare zi si multumeste!

articol de știri Citeste mai mult

Trebuie să te fereşti de aceste zodii dacă nu vrei să fii una dintre victimele lor!

sursa: