Omul este o ființă egoistă, care întotdeauna va face orice îi stă în putință pentru a-și asigura nivelul de confort. Obișnuim să nu ne mulțumim cu puțin și dorim să obținem maximul posibil din orice facem. Înainte de a-i ajuta pe ceilalți, ne ajutăm pe noi, și abia apoi decidem dacă merită să facem anumite favoruri și persoanelor apropiate.

Totuși atunci când majoritatea acțiunilor noastre sunt îndreptate spre a obține anumite lucruri folosindu-ne de ceilalți, acest lucru se numește ipocrizie, care merge mână în mână cu perversitatea și prefăcătoria. În această viață întâlnim multe persoane care ni se arată altfel decât sunt și depinde doar de noi dacă le acceptăm sau nu. În cazul zodiilor, există anumite semne care merită, cu siguranță, titlul de cele mai ipocrite femei. Acestea se folosesc de tine, iar atunci când ai nevoie de ele, dispar.

Horoscopul iubirii. Iată ce vă rezervă astrele în dragoste, în funcţie de zodie!

Gemeni

Zodia Gemeni este una dintre cele mai controversate semne din zodiac. Cele născute în această zodie au o personalitate dublă și nu sunt stabili pe ceea ce fac și ceea ce simt. Într-o relație, nativa din Gemeni va căuta să își atingă scopurile și să își asigure tot confortul de care are nevoie. Versatilă și abilă, va ști cum să se joace cu mintea persoanei iubite pentru a obține tot ce vrea de la aceasta. Deși ți se va părea că este o persoană minunată, lângă care vei avea parte doar de clipe frumoase, vei ajunge să vezi cât de mult te-ai înșelat. Atunci când nu va mai găsi confortul material de care are nevoie, te va lăsa fără să se uite în urmă.

Scorpion

Scorpionul poate fi o persoană plină de contradicții. Acest semn reușește să se atașeze cu adevărat doar de câteva persoane în această viață. Deși ai crede că acest lucru se întâmplă cu membrii familiei, scorpionii reușesc să se deschidă doar față de prietenii adevărați, care îndeplinesc anumite criterii. Femeia-Scorpion este una dintre cele mai ipocrite zodii, deoarece se poate folosi atât de prietenii care nu o mai servesc, cât și de propria familie. Știe să obțină ceea ce își dorește cu adevărat, chiar dacă acest lucru îi aduce neînțelegeri și certuri în familie. La prima vedere poate părea o femeie cuminte și o familistă convinsă, însă aceasta are alte scopuri și valori după care se ghidează în viață.