Săgetător

Această femeie este prefăcută și ipocrită cu toți prietenii. Nativa din Săgetător poate fi o iubită, soție și mamă perfectă, însă o prietenă îngrozitoare. Deoarece nu pune prea mare accent pe prietenii, aceasta se va înconjura de amici doar atunci când va avea nevoie de aceștia. Prietenii, pentru ea, sunt doar niște persoane cu care să iasă și care să o ajute atunci când are nevoie. Atunci când îi vei cere anumite favoruri acestei native, vei vedea că va inventa tot felul de scuze pentru a nu te ajuta.

Pești

Deși este o familistă convinsă și o prietenă de nădejde, nativa din Pești devine destul de reticentă atunci când vine vorba de persoanele necunoscute. Te va face să crezi că este o persoană extrem de drăguță, însă acest lucru va fi doar o impresie. Aceasta își va ascunde adevăratele gânduri și intenții de tine și te va vorbi de rău chiar și amicilor tăi. Comunică doar cu cei care îi pot aduce anumite beneficii, și tocmai de aceea este una dintre cele mai false femei din zodiac.

Cele mai periculoase zodii, după datele FBI

Cele mai periculoase zodii, după datele FBI

Zodia unei persoane spune multe despre infracțiunile pe care le va comite, potrivit specialiștilor. Câțiva experți au analizat dosarele celor mai periculoși criminali în serie prinși de FBI și au făcut un clasament al celor mai periculoase zodii.

articol de știri Citeste mai mult

sursa: