Săgetător

Această femeie este prefăcută și ipocrită cu toți prietenii. Nativa din Săgetător poate fi o iubită, soție și mamă perfectă, însă o prietenă îngrozitoare. Deoarece nu pune prea mare accent pe prietenii, aceasta se va înconjura de amici doar atunci când va avea nevoie de aceștia. Prietenii, pentru ea, sunt doar niște persoane cu care să iasă și care să o ajute atunci când are nevoie. Atunci când îi vei cere anumite favoruri acestei native, vei vedea că va inventa tot felul de scuze pentru a nu te ajuta.

Pești

Deși este o familistă convinsă și o prietenă de nădejde, nativa din Pești devine destul de reticentă atunci când vine vorba de persoanele necunoscute. Te va face să crezi că este o persoană extrem de drăguță, însă acest lucru va fi doar o impresie. Aceasta își va ascunde adevăratele gânduri și intenții de tine și te va vorbi de rău chiar și amicilor tăi. Comunică doar cu cei care îi pot aduce anumite beneficii, și tocmai de aceea este una dintre cele mai false femei din zodiac.

Concepții greșite despre fiecare zodie în parte

Concepții greșite despre fiecare zodie în parte

Fiecare zodie are calitățile sale unice care au puterea de a-i atrage pe cei din jur. În același timp, oamenii pot înțelege greșit anumite comportamente, având tendința să pună etichete. Iată care concepțiile greșite despre fiecare zodie în parte!

articol de știri Citeste mai mult

sursa: