Cele mai mari defecte ale tale in fuctie de zodie. Afla cum le poti remedia

Nimeni nu este perfect! Dar ce te faci atunci cand nu reusesti sa elimini unii demoni care te cuprind? Afla care sunt defectele tale in functie de zodie si ce trebuie sa faci pentru a le putea remedia.

Zodiac romanesc folcloric. Vezi care este zodia ta si ce spune despre tine!

Zodiac romanesc folcloric. Vezi care este zodia ta si ce spune despre tine!

Ca orice natie cu credinte vechi, ascunse in negura timpului, romanii au si ei diverse preziceri mistice, cu privire la caracterul fiecarei persoane. Desi pare ciudat, pe meleagurile noastre au existat ghicitori care au incercat sa desluseasca felul in ca

articol de știri Citeste mai mult

Zodia Berbec


Frica este demonul tau interior cel mai puternic. De fiecare data cand la baza actiunilor tale sta o teama, o frica vei deveni agresiv si vei ajunge sa pierzi. Frica in cazul tau poate fi definita de teama ca ceilalti sunt mai buni, mai puternici decat tine si te vor invinge. Atunci cand gandesti si simti asa, frica a pus stapanire pe tine. Cauta sa vezi in jurul tau oportunitati si nu amenintari sau pericole. Curajul este calitatea cea mai de pret a Berbecului. Teama de esec, de a fi infrant de ceilalti te face sa manifesti latura intunecata a Berbecului: agresivitate, violenta, graba etc. Cultiva-ti curajul si nu lasa frica sa te controleze!

Zodia Taur


Lipsa de masura sau lipsa unor principii sanatoase poate fi definit ca fiind demonul tau interior. Atunci cand crezi ca poti avea orice si oricat vei incepe sa pierzi. Lipsa de masura te face posesiv si tot timpul flamand(a). Vrei mai mult si mai mult. Si oricat ai avea, tot nu-ti ajunge. Aici vorbim atat de lucruri materiale (bani, mancare, bunuri etc) cat si despre aspecte non-materiale (afectiune, atentie etc). Lipsa principiilor te poate face sa actionezi fara a tine cont de ceilalti si de nevoile lor. Atunci cand esti sub controlul demonului interior tu uiti de tine, de nevoile tale si de nevoile corpului tau. Defineste-ti limite in tot ceea ce faci plecand de la nevoi si nu de la dorinte.

Zodia Gemeni


Ambitia si incapatanarea caracterizeaza demonul tau interior. Natura fiintei tale este de a experimenta viata si de a te ”juca”. Atunci cand te incapatanezi si devii foarte ambitios cu scopul de a avea putere vei pierde. Demonul interior te transforma din persoana plina de viata si veselie in una rece si dura. Curiozitatea este una din calitatile tale. Ea iti permite sa iti doresti in permanenta sa descoperi lumea. Ambitia si incapatanarea te fac sa-ti folosesti curiozitatea doar pentru scopuri mai putin nobile. Dualitatea devine minciuna iar curiozitatea doar o modalitate de a afla secretele altora. Atunci cand vrei putere, cand vrei sa ai control atunci esti sub influenta demonului tau interior.