Zodia unei persoane spune multe despre infracțiunile pe care le va comite, potrivit specialiștilor. Câțiva experți au analizat dosarele celor mai periculoși criminali în serie prinși de FBI și au făcut un clasament al celor mai periculoase zodii.

Experții au luat pe rând cele patru categorii din zodiac: semnele de Foc, Apă, Pământ și Aer.

Afla ce putere secreta ai, in functie de zodia ta

Afla ce putere secreta ai, in functie de zodia ta

In timp, incepem sa constientizam ca fiecare avem o putere ascunsa care ne ajuta si ne coordoneaza viata. Se pare ca aceasta putere este influentata de zodia din care facem parte. Atunci cand esti constient de super puterile tale, le poti transforma in ab

articol de știri Citeste mai mult

Zodiile de Foc


În această categorie intră Berbecul, Săgetătorul și Leul. Dintre aceste zodii, Săgetătorii au cele mai multe infracțiuni comise și sunt cel mai greu de prins, potrivit astrawoman.com. Berbecii au, de obicei, cele mai multe arme asupra lor, dar cu toate acestea, Leii sunt considerați cei mai periculoși.

Zodiile de Aer


Balanța, Gemenii și Vărsătorul sunt zodii de Aer. Din această categorie, Balanțele comit cele mai multe infracțiuni și sunt, de obicei, înarmate și foarte periculoase. Gemenii sunt implicați cel mai des în tot felul de fraude, iar Vărsătorii săvârșesc cele mai multe crime din răzbunare.

Zodiile de Pământ


Capricornul, Fecioara și Taurul sunt arestați în mod constant, potrivit datelor FBI. Taurii sunt foarte temperamentali, astfel că sunt considerați periculoși, iar Fecioarele sunt mereu înarmate până în dinți. Cazierele Capricornilor sunt pline de tot felul de infracțiuni, de la furturi minore la crime, așa că pot fi în fruntea topului celor mai periculoase zodii de Pământ.