Sagetator

Sagetatorii sunt rebelii zodiacului, ceea ce inseamna ca vor trece oricand peste o problema, fara sa tina cont si de ceilalti. Desi tin cont de parerile prietenilor, Sagetatorii nu vor face niciodata ceva doar ca sa se integreze. De exemplu, un Sagetator va lipsi de la acele teambuilding-uri daca simte ca nu s-ar putea acomoda. In plus, sunt persoane creative si originale si nu si-ar dori niciodata sa semene cu altcineva.

Capricorn

Capricornii se bucura de fiecare zi si incearca sa traiasca asa cum trebuie fiecare moment. In general acestia sunt matinali si plini de entuziasm. Isi fixeaza obiective pentru fiecare zi si incearca mereu sa le indeplineasca, insa daca acest lucru nu se intampla, stiu cum sa depaseaca acest moment. Totodata, incearca sa se bucure de fiecare moment si sa aprecieze lucrurile bune din viata lor.

Află ce zeiţă eşti în funcţie de zodie

Află ce zeiţă eşti în funcţie de zodie

Fiecare semn zodiacal are trăsăturile lui specifice, pe care le putem desluşi dacă ne raportăm la mai multe elemente. Descopera zeiţa corespunzătoare fiecarei zodii, cea care ne influenţează firea, comportamentul şi chiar deciziile pe care le luăm.

articol de știri Citeste mai mult

Pesti

Pestii se numara printre cele mai puternice zodii din punct de vedere emotional, deoarece nu tin pica. Stiu cand trebuie sa treaca peste o relatie si, mai ales, stiu cum sa se comporte atunci cand cineva raspandeste zvonuri neplacute. Nu vrea sa se razbune si alege oricand impacarea in locul unui conflict ce poate dura si ani de zile. Iarta usor, stiind ca asa este cel mai bine pentru ei.