Leu

Leii iubesc să fie în centrul atenției și se simt cel mai bine când sunt în mulțime. Oricum, nu o să uiți niciodată acea zi oribilă când vocea ta a cedat în timp ce interpretai o piesă de-a lui Whitney Houston, iar spectatorii te-au dat jos de pe scenă.

Fecioară

Fecioarele sunt personae conștiincioase și muncitoare și încearcă să facă totul cât mai bine. Dar nu vei putea trece niciodată peste ziua când citeai o prezentare în public și o persoană te tot corecta.

Cât de şarmantă eşti, în funcţie de zodie

Cât de şarmantă eşti, în funcţie de zodie

Te-ai întrebat vreodată de ce unii bărbaţi te privesc cu multă pasiune şi se simt extrem de atraşi de tine? Calităţile seducătoare ale fiecărei femei, în funcţie de zodie, pot fi o explicaţie.

articol de știri Citeste mai mult

Balanță

Balanțele au un aer de clasă și sofisticare oriunde se află și se asigură că niciun fir de păr nu este deranjat. Cel mai rușinos secret al tău este momentul când erai la un examen, iar gustarea pe care ai luat-o a devenit foarte zgomotoasă în burta ta.

Scorpion

Scorpionii adoră să fie enigmatici și misterioși, ținându-și cele mai întunecate secrete, ascunse. I-ai spus celei mai bune pretene, în secret, despre obiceiul tău ciudat de a-ți mușca unghiile de la picioare, iar a doua zi, toată lumea te arăta cu degetul și râdea.