Săgetător

Săgetătorii se mândresc cu faptul că pun în practică cee ace spun și suportă multe lucruri pentru a-și ascunde ipocrizia. Cel mai rușinos moment al tău a fost când cineva a spus grupului de caritate pe care îl conduci despre weekendul tău sălbatic care ar fi inclus un sex în trei.

Capricorn

Capricornii sunt cele mai capabile personae din lume, iar sursa simțului superiorității vine chiar de la faptul că sunt superiori. Dar nu vei trece niciodată peste momentul când ai apărut la un interviu cu o foaie pe care erau versurile piesei „Girls just wanna have fun” în loc de CV.

Iată ce putere secretă ai, conform semnului zodiacal

Iată ce putere secretă ai, conform semnului zodiacal

Odată cu evoluția psihică, devenim din ce în ce mai conștienți de faptul că fiecare dintre noi avem undeva ascunsă o putere unică, o forță care ne coordonează viața.

articol de știri Citeste mai mult

Vărsător

Vărsătorii urăsc să afle că oamenii își fac planuri fără să îi include. Încă îți vine să plângi de fiecare data când te gândești la noaptea petrecută în oraș cu prietenii tăi și un rapper a invitat pe toată lumea la o petrecere dar s-a uitat la tine și ți-a spus ”Tu nu”.

Pești

Peștii sunt cei mai sensibili și plini de compasiune oameni din lume și detest persoanele lipsite de bun simț. Momentul de care ești cel mai puțin mândru este Acela când ai încercat să fii tăios și ai spus o glumă cu „mama ta” când mama celelalte personae tocmai decedase. Privirea lui ți-a frânt inima.

sursă: