Berbec

Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt Săgetător și Balanța. Săgetătorii sunt cei care îți înțeleg cel mai bine dorința de distracție și aventura, tocmai de aceea te vor susține necondiționat în acest sens. Balanța, pe de altă parte, este elementul care îi poate aduce echilibru deoarece reușește să repare greșelile făcute în momentele în care aceștia s-au aruncat cu capul înainte fără să se gândească la consecințe.

Taur

Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt Fecioara și Pești. Între Tauri și Fecioare va exista întotdeauna o prietenie ideală deoarece aceste zodii împart în mare parte aceleași calități și defecte. Pe de cealaltă parte, Peștii sunt cei care reușesc să țină piept personalității puternice a Taurilor, reușind să-i scoată din aria planificărilor și conducându-i pe drumuri ale spontaneității și visării.

Ce dorințe secrete au bărbații din zodiac. Iată ce vor de la partenerele lor!

Ce dorințe secrete au bărbații din zodiac. Iată ce vor de la partenerele lor!

Surprizele cele mai plăcute și cele mai frumoase nu sunt nici scumpe, nici spectaculoase! Iubirea se împărtășește cu gesturi simple și firești. Iată ce dorințe secrete au bărbații și ce vor de la partenerele lor de viață.

articol de știri Citeste mai mult

Gemenii

Cele mai bune prietene ale acestor zodii sunt Gemeni și Fecioara. Pentru Gemeni cel mai bun  prieten este chiar un alt nativ Gemeni deoarece împărțiți aceeași nevoie de libertate, aceeași creativitate și curiozitate, tocmai din acest motiv împreună legați prietenii inseparabile. Fecioarele sunt partide bune în ceea ce privește discuțiile. Întotdeauna vă veți bucura de conversații memorabile și diverse cu aceste zodii.