Rac

Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt Capricorn sau Scorpion. În urma unei întâlniri între un Rac și un Scorpion va fi prietenie la prima vedere. Aceste zodii dau dovadă de empatie și sensibilitate crescută una față de cealaltă. Pe de altă parte, Capricornii vă împărtășesc grija pentru familie și dorința de stabilitate în ciuda temperamentului contrar al acestora.

Leu

Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt Vărsătorul și Leul. Prietenia dintre Lei și Vărsători se bazează pe dorința comună de a se distra și a răspunde unor noi provocări. De asemenea, un prieten în aceeași zodie cu tine îți va alimenta întotdeauna dorința de putere și ambiția de a reuși să duci la bun sfârșit orice lucru.

Personalitatea ta ascunsă în zodiacul lui Jung

Personalitatea ta ascunsă în zodiacul lui Jung

Una dintre multele teorii pe Carl Gustav Jung ni le-a oferit în psihologie se referă și la latura ascunsă a personalității fiecăruia dintre noi. De la Jung ”citire” tema secretelor pe care le ascunde fiecare persoană în propriul sine nu a mai reprezentat

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară

Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt Capricorn și Gemeni. Pentru acești nativi, Capricornii se dovedesc a fi confidenți excepționali deoarece vă împărtășesc perspectiva asupra vieții, aceleași obiecte și dau dovadă de o loialitate rar întâlnită. Gemenii sunt cei care te vor face să-ți eliberezi sufletul n fața lor cu ușurință.