Balanță

Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt Taur și Berbec. Balanțele și Taurii împărtășesc aceeași pasiune pentru frumusețe și eleganță, pentru estetic în general. Aveți împreună o viață socială activă și un spirit vesel. Pe de cealaltă parte, Berbecii sunt cei care te scot din monotonie fără să-ți dezintegreze echilibrul, iar tu îl răsplătești cu idei inovative și pline de creativitate.

Scorpion

Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt Rac și Pești. Așa cum spuneam mai devreme, Racii sunt cei mai buni confidenți ai zodiacului deoarece aceștia reușesc să-ți acorde atenția cuvenită și știu să-ți menajeze sentimentele. De asemenea, Peștii sunt suflete sensibile care se vor dovedi un real sprijin în momentele emoționale de compână.

Cum iti manifesti gelozia, in functie de zodie. Cum reactionezi daca suspectezi ca partenerul te insala

Cum iti manifesti gelozia, in functie de zodie. Cum reactionezi daca suspectezi ca partenerul te insala

Gelozia este o emotie normala, resimtita de toata lumea la un moment dat. Putina gelozie nu strica, dar daca ajunge sa te consume pe interior atunci este o problema. Daca nu stii cum sa o controlezi iti poate afecta relatia. Iata care sunt cele mai geloas

articol de știri Citeste mai mult

Săgetător

Cele mai bune prietene ale acestei zodii sunt Vărsător și Berbec. Săgetătorii își doresc prieteni care să le împărtășească dorința de aventură și pasiunea pentru călătorii. La polul celălalt se află Vărsătorii, representanții spontaneității și acțiunii, dornici să aibă parteneri pe măsură așa precum le pot fi Săgetătorii.

sursa: