Cine îți este sortit în funcție de data nașterii

Suntem înconjurați de numere. Aceasta este realitatea. Cu toate acestea, puține dintre noi le acordăm atenție, asta dacă nu este vorba de bani! Numerele ne pot influența viața în moduri în care nici nu ne așteptăm! Data nașterii are o semnificație foarte importantă, deoarece aceasta ne poate spune tipul de persoană care suntem. Mai mult, potrivit acestor caracteristici, putem stabili chiar și viitorul.

Cele mai placute si cele mai enervante lucruri despre fiecare zodie in parte

Cele mai placute si cele mai enervante lucruri despre fiecare zodie in parte

Fiecare zodie are are atat o parte “intunecata” , cat si una frumoasa…Afla ce te caracterizeaza pe tine:

articol de știri Citeste mai mult

Tipologia bazată pe numere pe care am gândit-o mai jos vă va spune, potrivit trăsăturilor fiecărei persoane născute în aceste zile, care ar fi cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de dragoste. Mai jos puteți afla cine vă este sortit în funcție de ziua în care v-ați născut.

1, 11, 21, 31

De obicei, persoanele născute în aceste zile știu să obțină ceea ce își doresc. Nevoia lor de a avea tot ce vor le face să își aleagă un partener care poate să le asigure tot confortul necesar. Le place să fie în centrul atenției și să fie complimentate pentru calitățile lor remarcabile. Sunt spirite independente, iar o relație cu un om de afaceri este perfectă, deoarece astfel au parte de libertatea de care au nevoie. De asemenea, dragostea cu acesta va fi mult mai intensă, iar revederile, mult mai dulci.

2, 4, 12, 14, 22, 24

Cele născute în această zi sunt firi pragmatice, inteligente și foarte devotate. Ca să aibă un partener pe măsură, ele au nevoie de un doctor, care se implică la fel de mult precum o fac ele în munca lor, care iubesc oamenii și care nu abandonează oricât de greu ar fi. Tăria de caracter este o altă trăsătură care le face pe cele născute în această zi să își aleagă un bărbat serios, care și-ar sacrifica timpul liber pentru a fi de folos celor care au nevoie de ajutorul lui. Aceste numere reprezintă și spiritul altruist, iubirea de oameni. Femeile născute în aceste zile sigur vor înțelege atunci când soțul lor va veni târziu de la muncă, deoarece vor simți satisfacția pe care jumătatea lor o au atunci când ajută oamenii și se vor bucura împreună de acest lucru.