10, 20, 30

Aceste numere rotunde le caracterizează pe cele născute sub semnul lor ca fiind perfecționiste, analitice. Astfel, cel mai potrivit bărbat pentru ele este cel exagerat de minuțios, care lucrează cu numere și este dedicat 100% în ceea ce face, un contabil. Un alt tip de bărbat potrivit pentru acestea ar fi cel care lucrează în IT, fiind analitic și meticulos.

5, 15, 25

Cifra 5 este cifra sociabilității și a curajului. Cele născute în aceste zile sunt persoane deschise, cărora le place să fie înconjurate de oameni. Fiind firi deschise, nu se dau în lături de la nimic și pot vorbi despre orice. Bărbatul potrivit pentru acestea trebuie să aibă un spirit aventurier, să fie la fel de vorbăreți și de isteți. Jurnaliștii par să fie cea mai bună alegere.

Ce Vor Barbatii de la O Femeie In Functie De Zodie

8, 18, 28

Această cifră armonioasă le caracterizează pe cele născute în aceste zile ca fiind niște firi visătoare, cu un puternic simț estetic. Femeile născute în aceste zile sunt nonconformiste și le place să își pună în evidență propriul stil. Însă, uneori, ele pot fi chiar leneșe. Preferă să aibă un loc de muncă ce le lasă timp și pentru ele, care le suscită interesul și le diversifică activitățile. Perechea potrivită pentru aceste firi iubitoare de frumos sunt artiștii, în principal pictorii, deoarece aceștia le pot face să trăiască cea mai frumoasă poveste de dragoste într-o lume a fanteziei.