10, 20, 30

Aceste numere rotunde le caracterizează pe cele născute sub semnul lor ca fiind perfecționiste, analitice. Astfel, cel mai potrivit bărbat pentru ele este cel exagerat de minuțios, care lucrează cu numere și este dedicat 100% în ceea ce face, un contabil. Un alt tip de bărbat potrivit pentru acestea ar fi cel care lucrează în IT, fiind analitic și meticulos.

5, 15, 25

Cifra 5 este cifra sociabilității și a curajului. Cele născute în aceste zile sunt persoane deschise, cărora le place să fie înconjurate de oameni. Fiind firi deschise, nu se dau în lături de la nimic și pot vorbi despre orice. Bărbatul potrivit pentru acestea trebuie să aibă un spirit aventurier, să fie la fel de vorbăreți și de isteți. Jurnaliștii par să fie cea mai bună alegere.

Femeile din zodiac care nu îți vor fi niciodată prietene adevărate

Femeile din zodiac care nu îți vor fi niciodată prietene adevărate

Prietenia este o relație extrem de specială. Tocmai din acest motiv ne alegem prietenii cu grijă și nu avem încredere în oricine. Nu ținem cont doar de faptul că ne înțelegem bine cu persoana respectivă, ci și de faptul că este un om de încredere, care ne

articol de știri Citeste mai mult

8, 18, 28

Această cifră armonioasă le caracterizează pe cele născute în aceste zile ca fiind niște firi visătoare, cu un puternic simț estetic. Femeile născute în aceste zile sunt nonconformiste și le place să își pună în evidență propriul stil. Însă, uneori, ele pot fi chiar leneșe. Preferă să aibă un loc de muncă ce le lasă timp și pentru ele, care le suscită interesul și le diversifică activitățile. Perechea potrivită pentru aceste firi iubitoare de frumos sunt artiștii, în principal pictorii, deoarece aceștia le pot face să trăiască cea mai frumoasă poveste de dragoste într-o lume a fanteziei.