3, 13, 23, 6, 16, 26

Norocoasele născute în aceste zile sunt firi deschise, orientate către oameni. Discuțiile cu aceste femei pot fi interminabile, ele dorind mereu să domine și să câștige orice confruntare verbală. Fiind cicălitoare, astfel de femei au nevoie de un bărbat care să le pună la punct și să le arate că nu e mereu ca ele. Bărbatul puternic și dominant pare să fie genul lor, deoarece doar un astfel de tip le poate stârni interesul, ținându-le mereu în priză. Cel mai potrivit bărbat pentru aceste femei este acela care excelează în arta conversației și care știe să negocieze. Avocații sau judecătorii sunt cele mai bune alegeri.

7, 9, 17, 19, 27, 29

Aceste numere incomplete, impare, reprezintă femeile care nu se pot descurca singure și care au nevoie de asistență la orice pas. Cel mai potrivit bărbat pentru acestea este unul inteligent, un tip descurcăreț care poate rezolva orice. Aceste femei pot fi chiar isterice atunci când sunt puse într-o situație dificilă, motiv pentru care au nevoie de un tip calm, care poate găsi rapid soluții la o problemă, rezolvându-le cu ușurință. Inginerii par a fi cea mai bună variantă pentru femeile născute în aceste zile.

Cât de mult minți în funcție de zodie

Cât de mult minți în funcție de zodie

Caracteristicile fiecărui semn zodiacal sunt specifice, ele fiind cele care ne ajută să-i înțelegem mai bine pe cei din jur. Unii nativi mint mai mult, alții mai puțin. Vezi din ce categorie faci și tu parte, în funcție de zodie.

articol de știri Citeste mai mult

sursa: