Cine îți poartă ghinion în funcție de zodie

Compatibilitatea între zodii este un fapt real și ne poate ajuta să ne alegem prietenii mult mai bine. Dacă ai simțit uneori că alături de o persoană poți să faci orice, aceasta transmițându-ți doar energie pozitivă și veselie, atunci înseamnă că există o legătură astrologică între voi, iar planetele voastre se aliniază perfect.

Concepții greșite despre fiecare zodie în parte

Concepții greșite despre fiecare zodie în parte

Fiecare zodie are calitățile sale unice care au puterea de a-i atrage pe cei din jur. În același timp, oamenii pot înțelege greșit anumite comportamente, având tendința să pună etichete. Iată care concepțiile greșite despre fiecare zodie în parte!

articol de știri Citeste mai mult

Totuși există și persoane cu care pur și simplu nu te poți înțelege. Temperamentul tău diferit te face să consideri aceste persoane îngrozitoare, deși alți oameni pot avea o părere foarte bună despre ele. Nu poți fi prieten cu toată lumea, asta e clar. De aceea, trebuie să știi care sunt zodiile în jurul cărora totul îți merge prost. În acest mod, poți să eviți situațiile neplăcute și să îți alegi prietenii cu care vei avea o relație productivă.

Iată cine îți poartă ghinion în funcție de zodie!


Berbec: Balanță


Tu ești întotdeauna omul potrivit la momentul potrivit. Îți place să te implici în ceea ce faci și să acționezi la timp. Cu o Balanță în jurul tău, fii sigur că acest lucru o să se schimbe și o să începi să fii la fel de indecis ca aceasta. Încearcă să stai departe de această zodie, în special la serviciu, deoarece te va trage în jos de fiecare dată.

Taur: Săgetător


Dacă ar fi să se aleagă zodia care își pierde cel mai repede răbdarea, ar exista o cursă strânsă între tine și Săgetător. Orice relație armonioasă presupune compromis. Acest lucru nu este valabil în cazul vostru. Când te afli lângă un Săgetător, toate îți merg prost. Niciunul dintre voi nu are suficientă răbdare pentru a evalua situația la rece. Vă enervați reciproc, iar acest lucru se sfârșește de cele mai multe ori cu o ceartă.

Horoscop DECEMBRIE 2018 pentru toate zodiile: bani, dragoste şi sănătate

Horoscop DECEMBRIE 2018 pentru toate zodiile: bani, dragoste şi sănătate

În cele ce urmează va vom spune ce arată astrele pentru fiecare zodie în parte pentru luna decembrie şi, mai ales, cum trebuie să reacţionaţi pentru a ieşi cu bine din orice situaţie.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni: Taur


Tu ești omul de acțiune, iar Taurul... să spunem că procesează mai greu anumite lucruri. Să nu te mire că ghinionul va fi cel care îți va ține companie atunci când nativul din Taur va fi prea ocupat să... lenevească. Munca în echipă nu există în cazul vostru, deoarece doar tu ești cel care se implică. Încearcă să eviți acest nativ, deoarece nu faceți o echipa prea grozavă.