Cine îți poartă ghinion în funcție de zodie

Compatibilitatea între zodii este un fapt real și ne poate ajuta să ne alegem prietenii mult mai bine. Dacă ai simțit uneori că alături de o persoană poți să faci orice, aceasta transmițându-ți doar energie pozitivă și veselie, atunci înseamnă că există o legătură astrologică între voi, iar planetele voastre se aliniază perfect.

Singurul lucru pe care nu ai vrea să îl auzi niciodată, în funcţie de zodia ta

Singurul lucru pe care nu ai vrea să îl auzi niciodată, în funcţie de zodia ta

Unii oameni se pot simţi insultaţi la auzul unor remarci, iar alţii le vor considera simple opinii şi le vor ignora. Totul depinde de personalitatea fiecăruia!

articol de știri Citeste mai mult

Totuși există și persoane cu care pur și simplu nu te poți înțelege. Temperamentul tău diferit te face să consideri aceste persoane îngrozitoare, deși alți oameni pot avea o părere foarte bună despre ele. Nu poți fi prieten cu toată lumea, asta e clar. De aceea, trebuie să știi care sunt zodiile în jurul cărora totul îți merge prost. În acest mod, poți să eviți situațiile neplăcute și să îți alegi prietenii cu care vei avea o relație productivă.

Iată cine îți poartă ghinion în funcție de zodie!


Berbec: Balanță


Tu ești întotdeauna omul potrivit la momentul potrivit. Îți place să te implici în ceea ce faci și să acționezi la timp. Cu o Balanță în jurul tău, fii sigur că acest lucru o să se schimbe și o să începi să fii la fel de indecis ca aceasta. Încearcă să stai departe de această zodie, în special la serviciu, deoarece te va trage în jos de fiecare dată.

Taur: Săgetător


Dacă ar fi să se aleagă zodia care își pierde cel mai repede răbdarea, ar exista o cursă strânsă între tine și Săgetător. Orice relație armonioasă presupune compromis. Acest lucru nu este valabil în cazul vostru. Când te afli lângă un Săgetător, toate îți merg prost. Niciunul dintre voi nu are suficientă răbdare pentru a evalua situația la rece. Vă enervați reciproc, iar acest lucru se sfârșește de cele mai multe ori cu o ceartă.

Cum te iubește un bărbat în funcție de zodie, ca să știi cum te implici

Cum te iubește un bărbat în funcție de zodie, ca să știi cum te implici

Prin vorbe, fapte sau cadouri? Cum își exprimă sentimentele fiecare bărbat, în funcție de zodie

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni: Taur


Tu ești omul de acțiune, iar Taurul... să spunem că procesează mai greu anumite lucruri. Să nu te mire că ghinionul va fi cel care îți va ține companie atunci când nativul din Taur va fi prea ocupat să... lenevească. Munca în echipă nu există în cazul vostru, deoarece doar tu ești cel care se implică. Încearcă să eviți acest nativ, deoarece nu faceți o echipa prea grozavă.