Este destul de dificil să afli cine te iubește cu adevărat în ziua de azi, mai ales atunci când în jurul tău se află atâtea persoane false, care profită de bunătatea ta. Deși este greu să eviți astfel de oameni, poți să îți dai seama cine îți este prieten adevărat sau nu, fiind puțin mai atentă în legătură cu cei cu care îți petreci timpul.

În ceea ce privește zodiile, nu toate sunt iubite cu adevărat. Anumiți nativi reușesc să atragă simpatia persoanelor cu care intră cel mai mult în contact, dar și celor cu care își împart mâncarea, timpul sau... patul. Dacă ești deja curioasă cine ține la tine cu adevărat, află mai jos!

Cât de şarmantă eşti, în funcţie de zodie

Cât de şarmantă eşti, în funcţie de zodie

Te-ai întrebat vreodată de ce unii bărbaţi te privesc cu multă pasiune şi se simt extrem de atraşi de tine? Calităţile seducătoare ale fiecărei femei, în funcţie de zodie, pot fi o explicaţie.

articol de știri Citeste mai mult

Iată cine te iubește cu adevărat, în funcție de zodie

Berbec

Firea impulsivă și excesele de furie nu prea te ajută la acest capitol. Majoritatea persoanelor nu te consideră o prezență plăcută, mai ales atunci când te trezești cu fața la cearșaf. Poți să îți pierzi cumpătul  într-o fracțiune de secundă, și de aceea nu prea există persoane care te iubesc, ci multe cărora le este teamă de tine. Cine ar putea să te iubească cu adevărat în afară de Dumnezeu? Poate pisica de la colțul străzii, la care te-ai uitat urât după ce i-ai dat jumătate din covrig.

Taur

Deși ești încăpățânată și posesivă uneori, calitățile tale te fac o prezență cu adevărat plăcută în anumite situații. Deși toată lumea te evită din cauza personalității complicate, mulți te iubesc atunci când te afli în bucătărie. Poartă șorțul mai des, și vei vedea că vei fi cea mai iubită persoană din lume, mai ales atunci când vei mirosi a ostropel.

Gemeni

Indecizia ta, dar și starea de anxietate pe care o resimți în cele mai nepotrivite momente, îi fac pe mulți să te evite. Cine să te mai iubească în acest caz, în afară de tine însăți? La urma urmei, nici nu ai nevoie de cineva care să țină la tine. Doar tu știi să te asculți atunci când ai o problemă, dar și să te ridici de jos atunci când te împiedici.