Cine te iubește și cine te urăște în zodiac

Sunt oameni pe care, oricât de mult te-ai da peste cap să îi mulțumești, tot nu îi poți aduce de partea ta. E ca și cum ar fi croiți de la natură să te urască, de parcă sentimentele negative la adresa ta le-ar fi fost programate genetic, încă de la naștere. De partea cealaltă, există și persoane care te adoră din prima clipă când te-au întâlnit și pe care nu mai ai nevoie să îi impresionezi, sunt deja fascinate de tine.

Ce femeie ai fost într-o viață anterioară în funcție de data nașterii

Ce femeie ai fost într-o viață anterioară în funcție de data nașterii

În viața oricărei persoane există anumite momente de revelație, în care apar amintiri care nu le aparțin. Deși nu avem nicio explicație logică, acest lucru ne face să ne gândim dacă nu cumva sunt clipe pe care le-am trăit într-o altă viață și care au răma

articol de știri Citeste mai mult

Află, din rândurile de mai jos, cine te iubește și cine te urăște, în funcție de semnul tău astrologic!

Cine ți-e amic și cine ți-e inamic, în funcție de zodie
Ține-i pe unii aproape, ferește-te de alții!

Berbec

Ține Vărsătorii aproape, pentru că între voi se manifestă o atracție magnetică, care poate conduce la povești de dragoste pe viață sau la prietenii eterne. Dar ferește-te de Scorpioni: da, e un îndemn care se potrivește întreg zodiacului, însă cu precădere ție. Îi calci pe coadă cu personalitatea ta ardentă și te-au urât din prima clipă în care au pus ochii pe tine.

Taur

Caldă și cu un suflet de milioane, ești una dintre puținele persoane care văd ce suflet bun au Capricornii, așa că aceste semne loiale te vor adora din prima clipă. Însă trebuie să știi că Vărsătorii te urăsc, deși nu își pot explica nici ei de ce. Pur și simplu, aduci la suprafață tot ce e mai rău în această zodie.

Horoscop DECEMBRIE 2018 pentru toate zodiile: bani, dragoste şi sănătate

Horoscop DECEMBRIE 2018 pentru toate zodiile: bani, dragoste şi sănătate

În cele ce urmează va vom spune ce arată astrele pentru fiecare zodie în parte pentru luna decembrie şi, mai ales, cum trebuie să reacţionaţi pentru a ieşi cu bine din orice situaţie.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

Cu firea ta sociabilă, ai nevoie de o persoană la fel de vivace ca tine. Vei vorbi până dimineața cu Berbecii și vă veți ține unul altuia companie prin cele mai nebunești aventuri. Cu totul altfel stau lucrurile cu Fecioara: de ce nu mai taci odată, se întreabă perplexe aceste semne serioase?