Cine te iubește și cine te urăște în zodiac

Sunt oameni pe care, oricât de mult te-ai da peste cap să îi mulțumești, tot nu îi poți aduce de partea ta. E ca și cum ar fi croiți de la natură să te urască, de parcă sentimentele negative la adresa ta le-ar fi fost programate genetic, încă de la naștere. De partea cealaltă, există și persoane care te adoră din prima clipă când te-au întâlnit și pe care nu mai ai nevoie să îi impresionezi, sunt deja fascinate de tine.

Cum treci peste o despartire in functie de zodie

Află, din rândurile de mai jos, cine te iubește și cine te urăște, în funcție de semnul tău astrologic!

Cine ți-e amic și cine ți-e inamic, în funcție de zodie
Ține-i pe unii aproape, ferește-te de alții!

Berbec

Ține Vărsătorii aproape, pentru că între voi se manifestă o atracție magnetică, care poate conduce la povești de dragoste pe viață sau la prietenii eterne. Dar ferește-te de Scorpioni: da, e un îndemn care se potrivește întreg zodiacului, însă cu precădere ție. Îi calci pe coadă cu personalitatea ta ardentă și te-au urât din prima clipă în care au pus ochii pe tine.

Taur

Caldă și cu un suflet de milioane, ești una dintre puținele persoane care văd ce suflet bun au Capricornii, așa că aceste semne loiale te vor adora din prima clipă. Însă trebuie să știi că Vărsătorii te urăsc, deși nu își pot explica nici ei de ce. Pur și simplu, aduci la suprafață tot ce e mai rău în această zodie.

Cum incepe o relatie in functie de zodia lui! Fii foarte atenta la aceste semne!

Cum incepe o relatie in functie de zodia lui! Fii foarte atenta la aceste semne!

Uite cum iti dai seama daca un barbat vrea sau nu sa inceapa o relatie cu tine.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni

Cu firea ta sociabilă, ai nevoie de o persoană la fel de vivace ca tine. Vei vorbi până dimineața cu Berbecii și vă veți ține unul altuia companie prin cele mai nebunești aventuri. Cu totul altfel stau lucrurile cu Fecioara: de ce nu mai taci odată, se întreabă perplexe aceste semne serioase?