Semnul zodiacal care te guvernează îți dezvăluie aspecte importante ale vieții tale, inclusiv cine este admiratorul tău secret. Probabil că ai observat deja că un bărbat se comportă cam ciudat în preajma ta, dar nu ai știut cum să interpretezi acele indicii.

Nu te mai ținem în suspans, ci îți dezvăluim cine te iubește în secret în funcție de zodia ta.

Cum îl faci să te ierte în funcție de zodie

Cum îl faci să te ierte în funcție de zodie

La un moment dat în viața noastră de cuplu vom face o greșeală, pentru că ne mișcăm din inerție și, uneori, uităm sentimentele celui care ne însoțește. Poate prejudiciul făcut nu este rezolvat doar cu un „îmi pare rău”, dar va trebui să încercăm mai mult

articol de știri Citeste mai mult

Cine te iubește: astrele ştiu cine este admiratorul tău secret!

Berbec

Admiratorul tău este un bărbat timid, care nu va avea prea curând curaj să îți mărturisească sentimentele lui. Firea ta impulsivă îl face mereu să dea înapoi când deschide gura să îți spună că te iubește cu ardoare. S-ar putea ascunde printre prietenii mai îndepărtați ori printre vecinii tăi. Fii cu ochii în patru, dacă vrei să afli mai exact cine te iubește!

Taur

Tu îți dorești un bărbat cu capul pe umeri și stabil în relație, dar ai parte de doi afemeiați. Te pândesc pentru a găsi momentul potrivit să îți propună o ieșire în oraș, așa că va trebui să îți pregătești câteva scuze pe măsura insistențelor lor. Să nu crezi că vor renunța la primul refuz! Nu, nu, trebuie să te înarmezi cu răbdare și cu... scuze bune!

Gemeni

Niciodată nu ai dus lipsă de admiratori. Firea ta veselă și sociabilă îi atrage la fel cum atrag florile albinele. Totuși, numai unul își ascunde sentimentele față de tine. Știe că nu mai are nicio șansă să intre în grațiile tale, cel puțin nu în următoarea perioadă. Dacă vrei să descoperi cât mai repede cine te iubește, află că este vorba despre fostul tău iubit.

Rac

Te urmărește din umbră un bărbat romantic și îndrăgostit. Admiratorul tău este îndrăgostit de tine de ceva vreme și se pare că se simte mai bine să te iubească pe ascuns decât să îți spună ce simte. Ca să îți dai seama despre cine vorbim, aruncă o privire atentă printre colegii tăi. Acum vezi că știi despre cine este vorba? Nu era așa greu să îți dai seama!

HOROSCOPUL MINȚII: Cum gândești în funcție de zodia în care te-ai născut?

HOROSCOPUL MINȚII: Cum gândești în funcție de zodia în care te-ai născut?

Care sunt predispozițiile mentale pentru fiecare zodie în parte? Află care sunt limitările dar și care sunt atuurile fiecărei zodii în parte. Cât de mult cântărește raționalul în viața ta? Dar emoționalul? Există vreun mod prin care mintea te poate împied

articol de știri Citeste mai mult