Creaturi mitologice in functie de zodie: afla care te reprezinta!

Fiecare zodie este guvernata de o planeta care le confera diverse caracteristici nativilor, insa, in acelasi timp, acestia sunt reprezentati si de cate o fiinta fabuloasa. Vrei sa stii care este cea care ii corespunde profilului tau astrologic? Atunci citeste, in cele ce urmeaza, ce creaturi mitologice au descoperit astrologii ca le corespund semnelor ceresti clasice! 

Ce fel de iubit este, în funcţie de zodia lui

Ce fel de iubit este, în funcţie de zodia lui

Cu toţii merităm să avem o relaţie împlinită, sănătoasă, interesantă şi care să ne ajute să evoluăm. Dar nu trebuie să depui doar tu efort!

articol de știri Citeste mai mult

Creaturile mitologice vs. zodiacul european


Berbec

Acest semn astrologic guvernat de planeta de foc a zeului razboinic Marte este reprezentat de una dintre cele mai periculoase fapturi ale mitologiei grecesti - Furia. Legendele spun ca Furiile salasluiau in Hades, adica in Iad. Rolul lor era acela de a chinui pacatosii. Asadar, este bine sa te feresti de acesti nativi atunci cand sunt suparati.

Taur

Reprezentantele acestei zodii de pamant pot fi asemanate cu nimfele, acele fiinte mitologice incantatoare care il insoteau pe zeul Pan. Personalitatea lor ii farmeca pe toti cei din jur si reusesc sa ii convinga sa faca ceea ce ele isi doresc folosindu-se de gratia lor.

Gemeni

Ce alta creatura mitologica ar putea fi o nativa a acestei zodii de aer decat o zana? Curioase si mereu dornice de a-si exersa talentele pe muritorii de rand, micutele fiinte ii minuneaza pe toti cu magia lor. Asa sunt si reprezentantele zodiei Gemenilor, care au o minte iscoditoare si dau mereu dovada de inteligenta.

Sufletele pereche din zodiac care vor face ca dragostea să reziste pentru totdeauna

Sufletele pereche din zodiac care vor face ca dragostea să reziste pentru totdeauna

Atunci când ești într-o relație serioasă, este imposibil să nu te întrebi dacă ești alături de sufletul tău pereche. Astrologia te poate ajuta și de data aceasta, așa că îți prezentăm zodiile care pot fi suflete pereche și pot forma cele mai puternice rel

articol de știri Citeste mai mult