Creaturi mitologice in functie de zodie: afla care te reprezinta!

Fiecare zodie este guvernata de o planeta care le confera diverse caracteristici nativilor, insa, in acelasi timp, acestia sunt reprezentati si de cate o fiinta fabuloasa. Vrei sa stii care este cea care ii corespunde profilului tau astrologic? Atunci citeste, in cele ce urmeaza, ce creaturi mitologice au descoperit astrologii ca le corespund semnelor ceresti clasice! 

Cum sa-i patrunzi in suflet, in functie de zodie

Cum sa-i patrunzi in suflet, in functie de zodie

La ce ne uitam prima oara la o persoana? Bineinteles, la aspectul fizic. Oamenii sunt atrasi in primul rand de acest aspect. Dar pentru a cunoaste cu adevarat o persoana, pentru a-i patrunde in suflet, avem de parcurs un drum. Fiecare zodie are caracte

articol de știri Citeste mai mult

Creaturile mitologice vs. zodiacul european


Berbec

Acest semn astrologic guvernat de planeta de foc a zeului razboinic Marte este reprezentat de una dintre cele mai periculoase fapturi ale mitologiei grecesti - Furia. Legendele spun ca Furiile salasluiau in Hades, adica in Iad. Rolul lor era acela de a chinui pacatosii. Asadar, este bine sa te feresti de acesti nativi atunci cand sunt suparati.

Taur

Reprezentantele acestei zodii de pamant pot fi asemanate cu nimfele, acele fiinte mitologice incantatoare care il insoteau pe zeul Pan. Personalitatea lor ii farmeca pe toti cei din jur si reusesc sa ii convinga sa faca ceea ce ele isi doresc folosindu-se de gratia lor.

Gemeni

Ce alta creatura mitologica ar putea fi o nativa a acestei zodii de aer decat o zana? Curioase si mereu dornice de a-si exersa talentele pe muritorii de rand, micutele fiinte ii minuneaza pe toti cu magia lor. Asa sunt si reprezentantele zodiei Gemenilor, care au o minte iscoditoare si dau mereu dovada de inteligenta.

Horoscop: Cum iti impaci iubitul?