Creaturi mitologice in functie de zodie: afla care te reprezinta!

Fiecare zodie este guvernata de o planeta care le confera diverse caracteristici nativilor, insa, in acelasi timp, acestia sunt reprezentati si de cate o fiinta fabuloasa. Vrei sa stii care este cea care ii corespunde profilului tau astrologic? Atunci citeste, in cele ce urmeaza, ce creaturi mitologice au descoperit astrologii ca le corespund semnelor ceresti clasice! 

Aceste 5 zodii vor avea parte de SCHIMBARI MAJORE DE VIATA in 2019 ! Iata situatia dupa prima luna din puternicul an 2019 !

Aceste 5 zodii vor avea parte de SCHIMBARI MAJORE DE VIATA in 2019 ! Iata situatia dupa prima luna din puternicul an 2019 !

Felicitari, ai supravietuit cu bine primei luni din puternicul an 2019, an de transformari majore si de preambul pentru 2020 ! Acest lucru este in sine ceva important pentru ca ianuarie nu a fost o luna comoda ci cu multe evenimente astrale intense si pro

articol de știri Citeste mai mult

Creaturile mitologice vs. zodiacul european


Berbec

Acest semn astrologic guvernat de planeta de foc a zeului razboinic Marte este reprezentat de una dintre cele mai periculoase fapturi ale mitologiei grecesti - Furia. Legendele spun ca Furiile salasluiau in Hades, adica in Iad. Rolul lor era acela de a chinui pacatosii. Asadar, este bine sa te feresti de acesti nativi atunci cand sunt suparati.

Taur

Reprezentantele acestei zodii de pamant pot fi asemanate cu nimfele, acele fiinte mitologice incantatoare care il insoteau pe zeul Pan. Personalitatea lor ii farmeca pe toti cei din jur si reusesc sa ii convinga sa faca ceea ce ele isi doresc folosindu-se de gratia lor.

Gemeni

Ce alta creatura mitologica ar putea fi o nativa a acestei zodii de aer decat o zana? Curioase si mereu dornice de a-si exersa talentele pe muritorii de rand, micutele fiinte ii minuneaza pe toti cu magia lor. Asa sunt si reprezentantele zodiei Gemenilor, care au o minte iscoditoare si dau mereu dovada de inteligenta.

Horoscopul puterilor magice pentru toate zodiile

Horoscopul puterilor magice pentru toate zodiile

Care este talentul tau paranormal in functie de semnul astrologic

articol de știri Citeste mai mult