Creaturi mitologice in functie de zodie: afla care te reprezinta!

Fiecare zodie este guvernata de o planeta care le confera diverse caracteristici nativilor, insa, in acelasi timp, acestia sunt reprezentati si de cate o fiinta fabuloasa. Vrei sa stii care este cea care ii corespunde profilului tau astrologic? Atunci citeste, in cele ce urmeaza, ce creaturi mitologice au descoperit astrologii ca le corespund semnelor ceresti clasice! 

ASTROLOGIE: PRIETENII TAI DE SUFLET IN FUNCTIE DE ZODIE

ASTROLOGIE: PRIETENII TAI DE SUFLET IN FUNCTIE DE ZODIE

Se intampla sa intalnim oameni care, fara sa ne fie iubiti, parinti sau frati, ne inteleg din priviri si sunt langa noi cand avem mai mare nevoie sa ne incurajeze sau sa ne tempereze. Cu ei legam prietenii stranse si ne simtim confortabil in orice moment.

articol de știri Citeste mai mult

Creaturile mitologice vs. zodiacul european


Berbec

Acest semn astrologic guvernat de planeta de foc a zeului razboinic Marte este reprezentat de una dintre cele mai periculoase fapturi ale mitologiei grecesti - Furia. Legendele spun ca Furiile salasluiau in Hades, adica in Iad. Rolul lor era acela de a chinui pacatosii. Asadar, este bine sa te feresti de acesti nativi atunci cand sunt suparati.

Taur

Reprezentantele acestei zodii de pamant pot fi asemanate cu nimfele, acele fiinte mitologice incantatoare care il insoteau pe zeul Pan. Personalitatea lor ii farmeca pe toti cei din jur si reusesc sa ii convinga sa faca ceea ce ele isi doresc folosindu-se de gratia lor.

Gemeni

Ce alta creatura mitologica ar putea fi o nativa a acestei zodii de aer decat o zana? Curioase si mereu dornice de a-si exersa talentele pe muritorii de rand, micutele fiinte ii minuneaza pe toti cu magia lor. Asa sunt si reprezentantele zodiei Gemenilor, care au o minte iscoditoare si dau mereu dovada de inteligenta.

Fă-l să te caute în funcție de zodie

Fă-l să te caute în funcție de zodie

Dacă vrei să faci un bărbat să te caute, e suficient să știi în ce zodie este. Iată câteva informații importante, care te vor ajuta să pari irezistibilă pentru el și să te dorească mereu alături. Dacă nu te multumești cu o relație de o noapte sau cu în

articol de știri Citeste mai mult