Cu ce zodii nu ar trebui să te întâlnești niciodată

Înainte să intri într-o relație, s-ar putea ca astrele să îți fi pregătit deja pe cineva. Pentru a fi sigură că nu vei avea parte de experiențe neplăcute la prima întâlnire, e bine să știi cu cine nu te potrivești, în funcție de zodie.

Ce putere magica ai in functie de zodie

Ce putere magica ai in functie de zodie

Se stie ca oamenii nu isi folosesc creierul la capacitate maxima, ceea ce explica faptul ca unele persoane par sa aiba abilitati paranormale, iar altele nu. Pana la urma, nu stim prea multe despre potentialul nostru, insa se pare ca avem anumite talente

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Evită nativii Capricorn. De ce? Pentru că tu ești o persoană căreia nu îi plac regulile,în timp ce bărbatul Capricorn le impune. Te vei simți mereu criticată în tot ceea ce faci,iar atitudinea ta îl va pune pe gânduri pe nativul radical. Ești o fire spontană,în timp ce partenerul tău nu ar ieși nici măcar în oraș fără să facă o rezervare. Vei observa încă de la început că nu puteți avea o relație de lungă durată,căci nativul Capricorn are deja o relație...cu jobul.

Taur


Evită nativii Vărsător. Eşti o fire mult prea conservatoare pentru bărbaţii Vărsător,care se plictisesc foarte repede de orice. În timp ce ţie îţi plac siguranţa şi stabilitatea,el va dori să aibă cât mai multă libertate. Se poate simţi încătuşat alături de tine,chiar şi fără să îi impui nimic. Lasă pe altcineva să îţi aprecieze calităţile şi virtuţile.

Gemeni


Evită nativii Scorpion. Tu nu faci casă bună cu ei,căci ai o personalitateduală. Bărbatul Scorpion va pretinde să îi fii fidelă chiar şi înainte de primul sărut. Cu şarmul său aparte,te va fermeca încă de la prima întâlnire,însă idila voastră nu va dura prea mult.